ljubav cvate

[FOTO] Supermodel Heidi Klum i Tom Kaulitz snimljeni kako izmjenjuju nježnosti u Rimu

24.07.2021 u 19:30

Bionic
Reading

Nekadašnja manekenka Heidi Klum i njen 16 godina mlađi suprug, glazbenik Tom Kaulitz, zajedno sa sedamnaestogodišnjom kći supermodela našli su se na odmoru u Rimu

Iako se za svog drugog supruga, glazbenika Seala s kojim dijeli dvoje djece, te koji je svojevremeno posvojio njezinu prvorođenu kćer, iznova udala čak sedam puta, Heidi Klum tek je sada otvorila srce i priznala da je on bio potpuno pogrešan čovjek za nju.

Slavna Njemica u braku sa Sealom provela je dugih devet godina, a nakon što su se vjenčali, par je odlučio svake godine obnoviti svoje zavjete na svečanoj ceremoniji. Sudeći po njezinim najnovijim izjavama, sve je to bilo pretvaranje i gluma, jer pravog je partnera pronašla tek u 16 godina mlađem novom suprugu Tomu Kaulitzu.

Za gitarista benda Tokio Hotel, Klum se udala u kolovozu 2019. godine, svega dva mjeseca nakon zaruka.

Klum i Kaulitz objektiv fotografa sada je ulovio na odmoru u Rimu, a pridružila im se manekenkina kći Leni. Obitelj je posjetima Koloseum i fontanu Trevi, gdje su zajedno pozirali za obiteljsku fotografiju. Nakon posjete turističkim i povijesnim znamenitostima obitelj je objedovala u popularnom rimskom kvartu Testaccio.

  • +40
Heidi Klum i Tom Kaulitz Izvor: BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia / Autor: Cobra Team