modna ikona

[FOTO] Rijetko pojavljivanje našeg tenisača sa suprugom, uvijek elegantna Kristina Čilić ukrala je svu pažnju

02.02.2022 u 18:03

Bionic
Reading

Nakon što je objavljen natječaj za četvrtu generaciju stipendista, na njihovu je adresu pristiglo više od 100 prijava talentiranih mladih sportaša i glazbenika iz svih krajeva Hrvatske. U hotelu Esplanade Marin Čilić je uručio 10 stipendija za klasične mlade glazbenike i 10 stipendija za mlade sportaše koji su članovi nacionalne selekcije u olimpijskom sportu, a i ovog puta je uz svog supruga bila Kristina Čilić

Supruga najboljeg hrvatskog tenisača Kristina Čilić, poprilično je samozatajna i voli se držati podalje od očiju javnosti. Upravo zato ni jedno njeno pojavljivanje, bilo na Marinovim fotografijama ili pak na javnim događajima, ne prolazi nezapaženo.

Lijepa Dubrovkinja je oličenje ženstvenosti i gracioznosti. Voli decentnu i odjeću koja prati trendove. Rado odijeva romantične maksi haljine, suknje s uskim majicama, dok za svečane prilike odabire jednostavne kombinacije. Na dodjeli stipendija Zaklade Marin Čilić blistala je u tamno plavoj haljini s naborima i otvorenim ramenima koja je savršeno ocrtala njezinu super liniju. Haljinu je iskombinirala s visokim crnim čizmama kaubojskog stila s efektom kroko kože i crnom torbicom te decentnim nakitom.

Podsjetimo, u mlađim danima bavila manekenstvom, a bila je prva pratilja izbora Miss Alpe Adria 2005. godine. I svjetski mediji su očarani ljepotom Čilićeve supruge, pa ju je svojedobno portal Fabwags uvrstio na listu najljepših žena sportaša.

  • +3
Marin i Kristina Čilić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Vedran Tolić