EUROPA NA DLANU

FlyEasy – putujte povoljnije

05.09.2017 u 14:07

Bionic
Reading

Iskoristite nove pogodnosti

Putnici koji na letovima Croatia Airlinesa u domaćem i međunarodnom prometu putuju samo s ručnom prtljagom sada mogu putovati još povoljnije!

Naime, potkraj srpnja uveden je novi proizvod, odnosno tarifni razred pod nazivom FlyEasy, koji putnicima koji putuju samo s ručnom prtljagom omogućuje povoljnija putovanja u odnosu na putnike koji predaju prtljagu.

FlyEasy tarifa uključuje prijevoz jednog komada ručne prtljage maksimalne težine do 8 kg i maksimalnog zbroja dimenzija 115 cm.

Tako uz FlyEasy tarifu, samo s ručnom prtljagom, sada možete putovati po Hrvatskoj ili u europska odredišta po povoljnijim cijenama. Stoga otputujte u Frankfurt po cijeni već od 87 € za povratnu kartu, u zlatni Prag po cijeni od 90 € za povratnu kartu, u Bruxelles već od 99 €, Amsterdam već od 108 €, u London i Nicu po cijeni već od 118 €, Atenu od 119 €, Milano i Zürich već od 129 €… Još ove jeseni iskoristite priliku da posjetite Bukurešt po cijeni već od 139 € ili otkrijete naša skandinavska odredišta - Oslo već od 157 €, Helsinki već od 159 € i Stockholm već od 160 €. Do 8. siječnja 2018. možete putovati u Barcelonu i Lisabon a trenutno se cijene kreću već od 139 € za povratnu kartu za Barcelonu te od 157 € za Lisabon. Cijene uključuju pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC) za kupnju na našoj web stranici i omogućuju prijevoz jednog komada ručne prtljage maksimalne težine do 8 kg (maksimalnog zbroja dimenzija 115 cm). Začinite ovu jesen povoljnim putovanjima - isplanirajte svoje putovanje što prije i kupite svoju avio kartu na http://www.croatiaairlines.com/hr/ ili http://m.croatiaairlines.com/hr/

Za one koji ipak žele putovati s prtljagom koju je potrebno predati, na raspolaganju je opcija nadoplate predane prtljage ili opcija kupnje karte nekog višeg tarifnog razreda koji uključuje prijevoz predane prtljage.

Nadoplatu za predanu prtljagu možete ostvariti tijekom procesa kupnje karte na našoj web stranici, preko Kontakt centra i u poslovnicama. Istu možete učiniti i nakon kupnje karte, čak i neposredno prije samog putovanja. Detaljnije informacije možete pronaći na http://www.croatiaairlines.com/hr/

Putnicima koji radije žele kupiti kartu za neki viši tarifni razred koji uključuje prijevoz prtljage na raspolaganju su i dalje standardne tarife ekonomskog razreda: FlyOpti i FlyFlexi, kao i FlyBizz za putnike poslovnog razreda, koje pružaju više mogućnosti i fleksibilnosti, pa tako i prijevoz predane prtljage. Više informacija o tarifnim razredima pogledajte ovdje.  

Više informacija na www.croatiaairlines.hr