BLISTA U 61.

Fatalna Sharon Stone osvanula u toplesu na naslovnici magazina

07.05.2019 u 18:07

Bionic
Reading

Oduvijek na glasu kao jedna od najseksepilnijih žena svijeta, zvijezda 'Sirovih strasti', Sharon Stone, postala je glavna zvijezda novog broja portugalskog izdanja magazina Vogue

Da su godine samo broj, slavna plavokosa ljepotica ovaj je put dokazala poziravši u toplesu za naslovnicu magazina Vogue.

'Uvijek su me iz nekog razloga pokušavali ušutkati. Govorili su mi da nisam dovoljno lijepa, da ne pjevam dovoljno dobro ili da nisam dovoljno talentirana. A sad nisam dovoljno mlada. Shvatila sam da se borim protiv starenja jer me kažnjavaju zato što sam prešla šezdesetu', izjavila je glumica koja je, osim u toples izdanju, zablistala u nekoliko zavodljivih kombinacija za potrebe modnog editorijala.

Na odgovor kako održava zavidnu figuru u šestom desetljeću života, Sharon Stone svojedobno je priznala kako vrlo rijetko pije alkoholna pića koja mijenja biljnim čajevima, dok kondiciju održava plesom, jogom, plivanjem i pilatesom.

'Nisam sklona sjediti po kući. Ne volim salo na svom tijelu. Ja sam fizička izvođačica – volim koristiti tijelo u svom poslu', jednom je prilikom izjavila.

  • +2
Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia