HUMANITARNA AKCIJA

Fashion buvljak otvara vrata ove subote

02.12.2010 u 12:19

Bionic
Reading

Nabavite nove dizajnerske krpice po znatno sniženim cijenama i pritom pomozite humanitarnoj akciji za pomoć djeci koju organiziraju Fashion Week Zagreb i RTL

Dreft Fashion Week Zagreb nastavlja sa svojim humanitarnim djelovanjem te i ovaj put, u predblagdanskoj atmosferi i u vrijeme darivanja, organizira svoj tradicionalni Fashion buvljak.

Buvljak će se održati dva dana prije Svetog Nikole, u subotu, 4. prosinca 2010. u 14 sati u Cinestaru Novi Zagreb u Avenue Mallu. Sav prikupljeni prihod donirat će se udruzi RTL pomaže djeci.

Uz mnogobrojne poznate manekenke, renomirane i mlade dizajnere, modne kuće i boutique, buvljaku će se pridružiti i mnoge poznate osobe velika i dobra srca. Na buvljaku će se prodavati sve - odjeća, obuća, nakit, kozmetika, hrana, igračke, namještaj, modni časopisi, staro, novo, s greškom, za velike i male.

Na prošlogodišnjem buvljaku prikupljena su znatna sredstva (60.000 kuna) te je Dreft Fashion Week Zagreb uz pomoć svih svojih sudionika opremio dječji vrtić Maslačak u Murskom Središću i izgradio dječje igralište, a nadamo se da će ove godine uz pomoć buvljaka zasjati mnoga dječja lica.

Ako želite obradovati dječicu i ujedno jeftino šopingirati, dođite na Fashion buvljak Dreft Fashion Weeka Zagreb.

Fashion buvljak humanitarna je akcija Fashion Weeka Zagreb koja se održava svake sezone. Organizira se od 2006. te će se ove sezone održati deveti put. Prikupljeni prihod do sada je išao brojnim udrugama i akcijama: Centar Fortica Kraljevica, Udruga Dobri Samaritanac, Centar za rehabilitaciju Sv. Filip i Jakov, Udruga Dom daleko od doma - Hrabri medo, Akcija Ti si ti si ti, RTL pomaže djeci. Ideja akcije je da se na modnom buvljaku okupi što više dizajnera, modnih kuća, butika i poznatih osoba koji će donirati svoje stare kolekcije, svoju odjeću ili neke druge svoje stvari. Stvari se prodaju kao i na pravom buvljaku po simboličnim cijenama (od cca 10 do 200 kuna) koje su dostupne svakome.