NERAZDVOJNE

Fani Stipković i Sanja Duggan u strastvenom poljupcu

03.10.2013 u 17:09

Bionic
Reading

Sanja Duggan i Fani Stipković potpuno su nerazdvojne. 'Love you forever', napisala je Fani pokraj fotografije koju je objavila na Twitteru, a na kojoj joj Sanja daje sočan poljubac u obraz

Jesu li Sanja i Fani nešto slavile ili su samo uživale u ugodnom ženskom druženju, ne znamo, ali ne sumnjamo da su se dobro zabavile. Dokazuje to i ova fotka ženskog poljupca najboljih prijateljica.

Fani o svojoj najboljoj prijateljici uvijek govori u superlativima, a nedavno je za tportal opisala i kako je izgledala proslava Sanjinog rođendana.


'Osim naših standardnih problema 'što obući i kakvu frizuru napraviti' koje u slučaju našeg društva dijele i moje prijateljice i prijatelji (vjerovali ili ne), najveći problem, naravno, bio je odabir rođendanskog poklona. Kako svojim prijateljima redovito ispirem mozak vježbanjem, Sanji sam ove godine odlučila kupiti spravu za vježbanje tako da je uposlim dok nekada satima visimo na telefonu. Iako oduševljena, odmah me u čudu zapitala 'želim li joj nešto poručiti', što je izazvalo salve smijeha.

Prava je istina zapravo da je ona toliko prezgodna i bez vježbanja, no ja sebično želim da ide sa mnom u teretanu, a ona me vječno blijedo gleda i odbija, pa sam se odlučila za radikalan potez. Zgodna i savršeno organizirana kakva jest, slavljenica je pripremila za nas prijatelje predivnu večeru, a posebno nas je obradovao i dolazak naše drage prijateljice, srpske manekenke Ivane Kukrić koju nismo dugo vidjeli. 'Večer za pamćenje koja je pokrenula i probudila puno uspomena', tako bih jednom rečenicom sumirala našu večer i, naravno, još jednom moram ponoviti da imam najljepše prijateljice na svijetu.'