OVOGA LJETA

Fani, Stefany, Alex i Vlatka u minibikinijima

18.07.2011 u 08:00

Bionic
Reading

U ljetnoj patroli Jadranom nemojte se iznenaditi ako ugledate neko od naših poznatih lica ili, točnije rečeno, tijela, kao od majke rođeno, u toplesu ili minimalnom bikiniju koji više otkriva no što skriva i naglašava sve njihove tjelesne komparativne prednosti

Fani Stipković odabir neće nikako prepustiti slučaju jer on će joj ovoga ljeta biti svojevsrni dress code.
'Kupila sam nekoliko badića u Americi jako popularnog branda Beach Bunny. Prelijepi su, pa sam po cijelo ljeto samo u njima. Međutim, kako ću ove sezone za Red Carpet snimati rubriku Cooltura by Fani Stipković, planiram ih i sama dizajnirati nekoliko za te svoje ljetne patrole. Iako sam veliki fan badića i finog donjeg rublja, zasad se neću baciti na izradu prevelike kolekcije. Tako ću kombinirati svoje autorske i kupljene kojih doma imam mali milijun', kazala je novinarka popularne showbizz emisije.

Stefany Hohnjec
stroga je u odabiru badića.
'Nisam od onih koji kupe sve što vide, pa imaju po sto komada od iste odjeće. Svoja tri najdraža kupaća kostima nosim već nekoliko sezona jer ih čuvam, pomno sam ih birala i obožavam te boje koje mi se inače sviđaju. U startu su možda bili nešto skuplji, ali pokazalo se da je to vrijedilo svake kune, odnosno eura jer nabavila sam ih u Italiji. Kako sam iz Poreča, odmalena imam naviku šopinga u Trstu, a moj omiljeni tamošnji dućan intimnim rubljem je Christies, gdje kupujem i badiće. Ne volim tvrde košarice, a fišbajni mi nisu potrebni jer moje grudi još uvijek dobro stoje, pa kupujem bikinije u kojima se najugodnije osjećam. Jedan je u u obožavanoj mi plavoj boji s printanim slovima i šljokicama, drugi crni s cvjetnim uzorkom a treći skriz lud, šaren, apstraktnog ljubičasto-zelenog uzorka na bijeloj podlozi', kazala je manekenka raskošnih oblina.

Stefany Hohnjec u omiljenom azurnoplavom bikiniju koji joj pristaje uz boju očiju

Za razliku od nje, njezina dobra prijateljica i kolegica, Aleksandra Grdić, s veseljem kupuje svaki badić u koji se, kaže, zaljubi na prvi pogled. A, što se toga tiče, veoma je 'zaljubljive' prirode.

'Imam ih mnogo, svakojakih, jednodijelnih i dvodijelnih, do samo gaćica jer volim se sunčati u toplesu kad nema mnogo ljudi, u miru i intimi, podalje od gužvi na plažama. Najtoplije pozdravljam toples jer zbog njega jedva čekam ljeto', kaže Miss Alex.

Alex Grdić zbog toplesa jedva čeka ljeto

Baš kao i ona, i Vlatka Pokos na plaži voli imati što manje krpica, odnosno, minimalni 'morski' outfit.
'Preferiram male, praktične bikinije od što manje materijala i bez košarica, ali i raskošne jednodijelne za brod ili slične situacije kad prestaju biti samo odjevni predmet za kupanje. Moj omiljeni brand inače je La Perla, ali ove godine kupila sam jedan šarmantan na volančiće Ralpha Laurena. Moja deviza je imati jedan, ali vrijedan jer nisam megalomanka iako će mnogi pomisliti suprotno. Samo odabirem lijepo i elegantno, pa ljudi to zamjećuju i, što je važno, pazim na estetiku, pa badić kad se 'istroši' zamijenim čak i ako mi je omiljeni jer to više nema smisla', malu tajnu svog odabira povjerila nam je pjevačica i voditeljica.

Vlatka Pokos u svom minimalnom 'morskom' outfitu

Kao i sve one, i modni stilist Marko Grubnić ne odlazi po ovoj temi nehajno na more, pa mu se ni slučajno ne može desiti da se pojavi na plaži u starim boksericama.

'Općenito, kad već izdvajam pozamašnu svotu novca, draže mi je da je to za brendove koje smatram kvalitetnima. Ne treba mi robe na tone, već se volim počastiti s manje vrijednih komada, između ostaloga i kupaćim gaćama. Među omiljenima su mi jedne marke DSquared u kojima izgledam potpuno gol i to mi se sviđa, iako se i bez njih kupam tamo gdje me nitko ne vidi, iz gušta. Štreber sam po pitanju obnove garderobe, pa sam se već dobro opskrbio i obavio narudžbe. Cavallijeve kupaće gaćice već su mi stigle, a kako izgledaju, nek ostane iznenađenje, kao i prošle godine, kad su svi pričali o mojim gaćicama za plažu u fluorescentnoružičastoj boji koja je tek sad postala hit. Ovoga ljeta idem korak dalje i siguran sam da će se opet o tome pričati i neće proći nezapaženo', obećao je Modni Mačak

Badići za ljubiteljice retrostila