SLAVNE GUZE 2. DIO

Fani, Soraja ili Tijana - koja ima zamamniju guzu?

06.08.2013 u 20:09

  • +6

Slavne guze 2.dio

Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook

Bionic
Reading

Ljeto je i svima je vruće. Kako bi se osvježile, neke od najljepših domaćih i stranih dama slikale su se u svakakvim pozama na plaži, bazenu ili sličnim nama nedostupnim mjestima ističući svoje adute

Titulu boginje na plaži zasigurno je zaslužila Tijana Rakić, bivša miss Srbije koja je na svoj Facebook stavila fotografiju kako se odmara u društvu svoje ljubavi Eduarda Bočkaja. Tijanino tijelo stvarno nema vidljivu manu. Njena pozadina je zamamna u svakom pogledu i cijenimo što nas je razveselila ovom prekrasnom fotografijom.

Pjevačica Nicki Minaj kupila si je najmanji badić u dućanu koji bi istaknuo njen najdragocjeniji adut. Minimalni roza badić sigurno će plijeniti pažnju ma gdje se pojavila.

Fani Stipković vrijedno je radila u teretani kako bi njeno tijelo bilo kao isklesano. Na nedavnom odmoru na Jadranu Fani se slikala u vrlo slobodnoj pozi: u toplesu te s guzom u prvom planu.

Bili bismo šokirani da se slavna Coco T slikala u drugoj pozi. Poznavajući njene navike, Coco radi ono što najbolje zna. Tako je provokativno pokazala kako svoju zadnjicu u ovim nemogućim uvjetima hladi.

Top manekenka i mama Heidi Klum pokazala je svijetu koliko je pocrnila. Kao dokaz nategnula je gaće i pokazala svoju bijelu guzu.

Maja Šuput odmara punim plućima, i to valjajući se u pijesku. Kako je napisala, uživa kao pas pušten s lanca, a mi joj možemo samo zavidjeti.

Džepna Venera Kylie Minogue pokazala je kako njena slavna guza izgleda još uvijek prpošno. Lijepa Kylie budi svoju divlju stranu u badiću s leopardovim uzorkom koji govori da je još uvijek sasvim neukroćena.

Soraja Vučelić posjećenost svog Facebook profila drži u maksimali obavljujući fotografije koje oduzimaju dah.

Svojom stražnjicom hvalila se i Kelly Brook i Maja Lena Lena Lopatny.
Koja ljepotica po vama ima guzu iz snova?