NEODOLJIVA

Fani je pokazala sve svoje omiljene seksi poze

29.03.2013 u 12:57

Bionic
Reading

Kada mi je moja prijateljica Tanja Dragović konačno predala sve slike koje je napravila na Maldivima slikajući mene u mojim kupaćim kostimima Pletix by Fani Stipković 2013, bila sam iznimno iznenađena njezinim talentom i našom energijom koju smo izvukle na snimanju

Nešto što je započelo kao igra dviju prijateljica na odmoru na kraju je ispalo dobar posao koji ću s veseljem iskoristiti u svoje promotivne svrhe, pogotovo jer za mene ima i emotivni značaj. Iako se stalno zezamo i imamo bezbroj uspomena na slikama sa svakodnevnih druženja, ovo je prvi put da smo odradile nešto malo ozbiljnije.

Prije snimanja smo se dogovorile da idemo na potpuno prirodno, da u prvom planu budu kupaći kostimi i prelijepa priroda s Maldiva, pa tako nisam ni imala ništa makeupa osim maskare i sjajila, a kosu sam prvi put pustila potpuno neisfeniranu, samo onako iz mora, prirodnu.

Budući da nam je cilj bio napraviti nešto drugačije, malo prirodnije, veselije, dogovorile smo se da nećemo ni dirati slike u Photoshopu, tako da je ovo prvi put da ću nešto što ću iskoristiti profesionalno pustiti 'neobrađeno' van. Ja sam se samo malo poigrala s bojama u popularnom Instagramu i, eto, tako je amaterski nastao naš prvi profesionalni proizvod, plod zabave dvije prijateljice. I mislim da nekada iz najspontanijih trenutaka ispadnu najbolje stvari.