poznati brEndovi

Faks helzim i Ornel - kvaliteta potvrđena znakom 'Odabrale mame'

29.01.2018 u 11:08

Bionic
Reading

Oduvijek se znalo i vjerovalo da majke najbolje znaju što je najvažnije za njihovu obitelj, pa je i ova laskava titula koju je osvojila, tvrtki Saponia posebno važna i dragocjena

Saponia je za 2017. godinu dobila još jednu potvrdu kvalitete svojih brendova - znak 'Odabrale mame' dodijeljen je vodećim brandovima Faks helizimu i Ornelu. U istraživanju zadovoljstva potrošača korištenim proizvodima i uslugama u kojemu ocjene daju isključivo mame - Faks helizim i Ornel osvojili su nagradu u snažnoj multinacionalnih konkurenciji. Danas, kada potrošači imaju visoka očekivanja spram deterdženata i oplemenjivača nagrada 'Odabrale mame' puno znači jer mame znaju što je najbolje za njihovu obitelj. Za brend Faks helizim može se reći da je nositelj inovacija jer su u razvoj njegove formulacije ugrađene sve najnovije spoznaje s područja pranja i njege rublja. Bilo da koriste praškasti, tekući deterdžent ili kapsule tekućeg deterdženta, potrošači mogu biti potpuno sigurni da će im rublje biti besprijekorno čisto.

Uz Faks helizim, oplemenjivač Ornel je također dobio priznanje, jer široka paleta mirisnih varijanti Ornela i najizbirljivijim potrošačima osigurava izbor te je rublje nakon uporabe Ornela, uz iznimnu mekoću i dugotrajno mirisno. Obogaćivanje linije Ornela uvijek novim modernim mirisnim kreacijama i moderan dizajn ambalaže uvijek iznova oduševljava potrošače. Ova je nagrada snažna poruka i preporuka svim potrošačima za kupnju, a za Saponiju snažan poticaj da ustraje na kvaliteti i inovacijama koje će potrošačima i dalje olakšavati svakodnevne napore u brizi za čistoćom rublja cijele obitelji.