NESLAVNE STATISTIKE

Facebook omogućava lakše varanje partnera?

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 26.07.2010 10:47
  • Objavljeno 26.07.2010 u 10:11
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Za sve više razvoda, kako pokazuju brojna istraživanja, kriva je društvena stranica Facebook. Umjesto za neobavezno online druženje sa starim i novim prijateljima, mnogi koriste Facebook za varanje svojih partnera

U brakorazvodnim parnicama odvjetnici kao dokaz prevare sve češće koriste i poruke izmijenjene na najpopularnijoj društvenoj stranici na svijetu, Facebooku. Ipak, stručnjaci ističu da ne treba prebaciti svu krivnju na jednu internetsku stranicu. Činjenica je, međutim, da Facebook itekako olakšava prevaru.

CNN tako donosi priču nesretnog Kena Savagea koji je na Facebooku otkrio da ga supruga vara s bivšim dečkom. Ken na početku nije imao ništa protiv supruginog surfanja po društvenoj stranici, ali je ubrzo shvatio da ga vara. Ona je, naime, skrivala ekran svaki put kad bi on ušao u sobu.

Želeći pomoći i drugima koji su se našli u sličnoj situaciji, Savage je pokrenuo portal Facebook Cheating na kojem nudi savjete kako otkriti prevaru na Facebooku, ali i niz drugih korisnih članaka.

Sudeći prema neslavnim statistikama o razvodima, nema sumnje da će mnogi potražiti pomoć muškarca kojemu je popularna društvena stranica na neki način uništila brak. Naravno, iz Facebooka odbacuju sve optužbe i tvrde da društvena stranica ne tjera na preljub.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi