Kojoj BOLJE STOJI?

Evo zašto vam njezina senzacionalna haljina izgleda poznato

08.03.2017 u 11:01

  • +6

Lupita Nyong'o i Beyonce

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Na američkoj premijeri filma 'Ljepotica i zvijer' slavna Beyonce pojavila se u skupocjenoj haljini koju je 2015. godine imala priliku nositi oskarovka Lupita Nyong'o

U haljini s potpisom Guccija, koja se nalazi u prodaji s cijenom od nevjerojatnih 200 tisuća kuna, prije Beyonce uočena je oskarovka Lupita Nyong'o na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu.

Tijekom hoda crvenim tepihom i poziranja mnoštvu fotografa u smokinzima Lupita Nyong'o predstavila je svu raskoš šifonske haljine plisiranog kroja.

U odnosu na slavnu Beyonce, zvijezda filma '12 godina ropstva' naglasila je kreaciju punđom ukrašenom blještavim trakama koje su se izgledom slagale s odabirom skupocjenog nakita.

Upečatljivu kreaciju talijanski dizajner Alessandro Michele na čelu modne kuće Gucci prilagodio je drugom stanju pjevačice u vidu trake smještene na području struka.

Poput Beyonce, na premijeri Disneyjeva hita 'Ljepotica i zvijer' suprug Jay-Z i petogodišnja kći Blue Ivy pojavili su se u skupim i upečatljivim odjevnim komadima s potpisom Guccija.