BOLJE NO IKAD

Evo zašto u 67. godini izgleda fantastično

19.11.2013 u 10:47

Bionic
Reading

Glumica Helen Mirren u posljednje je vrijeme vrlo zamijećena i svi tvrde da izgleda mlađe barem desetljeće, a evo i što misle u čemu je tajna njezinog izgleda

Jedan od glavnih razloga zašto glumica izgleda tako dobro u 67. godini je njezina sreća, tvrde strani mediji. Daily Mail zaključuje kako svaka žena izgleda odlično s osmijehom na licu, a to posebno dolazi do izražaja na slavnoj glumci.

Za taj osmijeh, poletnost i sreću zaslužna je zadovoljavajuća veza. Kada su ljudi u sretnoj vezi, sve je u životu lakše i ponekad jednostavno sjaje. Helen Mirren u vezi je s redateljem Taylorom Hackfordom od 1986. godine i ta se sreća vidi na njezinom licu.

Strani mediji pišu kako slavna glumica zaista izgleda bolje no ikad, a osim sreće u privatnom životu, za taj izgled zaslužno je i nekoliko malih zahvata. Tako se jasno vidi da na području vrata i dekoltea ima manje bora nego prije nekoliko godina, ali to nije ništa novo u holivudskom svijetu glamura i ljepote. Treba uzeti u obzir da ona ima 67 godina i da zahvati laserom nisu toliko invazivni. Njezine daleko mlađe kolegice već su puno puta išle pod nož i pitanje je kako će izgledati u njezinoj dobi. Helen nije pretjerivala s estetskim zahvatima te su joj bore oko usana ili očiju i dalje vidljive.

Osim estetskog uređivanja, glumica je promijenila frizuru i odbacila sijede vlasi, iako nitko ne vjeruje da sama boji kosu, kako je izjavila u nekim intervjuima. Za razliku od drugih kolegica, Helen nikada nije imala problema s linijom, a uske haljine i suknje u kombinaciji s cipelom na petu dodatno ističu vitkost. Nije imala djecu pa se nije ni borila s mršavljenjem i promjenama na tijelu koje donosi trudnoća. Glumica je s godinama jednostavno naučila što joj od odjeće laska i toga se drži.