zavodljiv spoj

Evo zašto ovom jesenskom modnom kombinacijom ne možete pogriješiti

07.11.2023 u 06:10

Bionic
Reading

Uz vječne kombinacije omiljenog pletiva i trendi traperica, ove jeseni još se jedna kombinacija nametnula kao nezaobilazan trend - spoj haljina i visokih čizama

Kombinacija dugih haljina i visokih čizama postala je veliki jesenski hit jer je iznimno udobna, praktična i elegantna te primjenjiva za gotovo sve prigode; od ležernih šetnji preko poslovnih sastanaka do večernjih izlazaka.

Ova kombinacija osvojila je srca modnih ovisnica i trendseterica koje iznova i iznova pokazuju nove ideje za stiliziranje dva hit komada.

I dok zvijezde poput Taylor Swift i manekenke Emily Ratajkowski favoriziraju nošenje mini suknji uz visoke čizme, sve je više onih koji se odlučuju za ponešto elegantniji i praktičniji spoj chic obuće s maksi haljinama.

Najveća inspiracija dolazi s modnih pista, na kojima su brendovi poput Loewea i Hermesa predstavili niz varijanti ovog trenda, izazivajući oduševljenje fashionistica koje su pohrlile kopirati impresivne stajlinge.

Ova modna alternativa osigurava sofisticiranu i dotjeranu siluetu, savršenu za poslovne sastanke ili večernje izlaske. U kući Hermes čizme su produžetak haljine u monokromatskom duhu, dok se kod Loewea oslobađaju statusa dodatka i naglašavaju izuzetno ženstvenu estetiku lepršave haljine.

Kao i obično, modne ikone ne oklijevaju slijediti trendove i ponuditi vlastite ideje za njihovo nošenje u svakodnevnom životu. Vjerna svom prepoznatljivom stilu elegancije, manekenka Karlie Kloss odabrala je minimalističku crnu haljinu bez naramenica i 'produžila' je čizmama od naborane kože. Svoj izgled obogatila je čokoladnim blejzerom, što je jedna od vodećih boja ove jeseni. Osim toga, manekenka je pokazala impresivan stajling s trendi crvenom haljinom i crnim čizmama u prvom planu.

S druge strane, Angelina Jolie ostala je vjerna svojim potpuno crnim kombinacijama koje odišu elegancijom, uključujući crnu slip haljinu, preko koje je stavila pleteni džemper i isti takav baloner, uz par vječnih crnih čizama.

Dodatnu dozu inspiracije pružila je 'kraljica ulične mode' Katie Holmes pokazavši chic kombinaciju kožnog balonera, dugačke bijele haljine i kožnih čizama sa špic vrhom, dok je Emily Ratajkowski u prvi plan stavila upravo čizme, čija je crvena boja u potpunosti došla do izražaja uz dugu crnu haljinu.

Ove kombinacije pokazuje kako se igrati teksturama, duljinama i bojama da biste stvorili sofisticiran izgled dok slijedite trend dugačkih haljina s čizmama. To je primjer stila koji može funkcionirati kako za posebne prilike, tako i za svakodnevni moderni izgled, s garancijom da njime - ne možete pogriješiti.