ZAVODNICA S OBLINAMA

Evo zašto je Kelly Brook tako seksi

18.01.2012 u 09:06

Bionic
Reading

Tko bi bolje reklamirao donje rublje od Kelly Brook koja ima savršene obline. Lijepa Kelly pokazala je zanosno tijelo u vlastitoj novoj liniji brenda New Look, ali i otkrila male tajne dobrog izgleda

Zavodljiva Kelly Brook zasigurno mami mnoge uzdahe svojim oblinama, a za kampanju New Look pozirala je u seksi donjem rublju.

Kelly je ujedno ispričala medijima kako održava besprijekornu liniju sa 32 godine

'Ne volim grudnjake koji sputavaju grudi. Žene bi trebale prihvatiti svoje tijelo i obline', rekla je Kelly za magazin Now i dodala da su joj posebno seksi gaćice koje naglašavaju struk.

Iako je nosila puno modela poznatih brendova poput grudnjaka Victoria Secret ili Costello tangica, ističe da je njena linija donjeg rublje istovremeno seksi i udobna.

Također je priznala da se osjeća seksi kad spava bez pidžame, a jedino što tada ima na sebi je omiljeni miris Fracas. U hladnim zimskim danima ipak popusti pa obuče koju krpicu

Da bi održala zavidnu figuru, ima nekoliko trikova kojih se uvijek pridržava. Njezin je moto da svugdje ide pješice kad kod je to moguće, pije puno vode i redovno ide u saunu. Zadnji trik koji smatra najboljom vježbom za kardiovaskularni sustav je redovni seks.

'Seksi osjećaj i samopouzdanje crpim iz osjećaja kad sam s osobom za koju sam jedina i najljepša žena na svijetu', objasnila je Kelly zašto pršti seksipilom.