'kanadska gwyneth paltrow'

Evo tko je zaslužan za besprijekoran modni stil Meghan Markle

  • I. B.
  • Zadnja izmjena 18.05.2018 10:22
  • Objavljeno 18.05.2018 u 09:49
Bionic
Reading

Kanađanka Jessica Mulroney, bliska prijateljica i bivša stilistica uskoro punopravne članice britanske kraljevske obitelji, posljednja je u nizu uzvanika koji su ovih dana sletjeli u londonsku luku Heathrow uoči vjenčanja Meghan Markle i princa Harryja

Iako se Jessicina uloga na vjenčanju godine još uvijek ne zna, njezina kći Ivy i blizanci Brian i John pratit će Meghan Markle do oltara s princem Georgeom i Jasperom Dyerom, kumčetom princa Harryja.

Njezina kći, 4-godišnja Ivy, bit će Meghanina djeveruša uz trogodišnju princezu Charlotte i troje kumčadi princa Harryja i Meghan Markle.

  • +4
Princ William s princem Georgeom i princezom Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mnogi svjetski mediji zapitali su se tko je zapravo Jessica Mulroney? Stilistica s kanadskom adresom slovi za jednu od najbliskijih prijateljica Meghan Markle, a njihovo prijateljstvo traje od Meghanina preseljenja u Kanadu 2011. godine zbog uloge u seriji 'Suits'. Jessicu trenutno mnogi nazivaju Meghaninom 'neslužbenom organizatoricom vjenčanja', a prema medijskim napisima, svojoj prijateljici koja će uskoro stati pred oltar pomogla je u odabiru buketa, fotografa, ali i vjenčanice.

  • +7
Jessica Mulroney i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako šira javnost dosad nije čula za Mulroney, njezin utjecaj je itekako velik u Kanadi. Brojnim neafirmiranim kanadskim dizajnerima pomogla je u ostvarivanju svjetske prepoznatljivosti, između ostalog, zahvaljujući tomu što je bila stilistica Sophie, supruzi kanadskog premijera Justina Trudeaua.

U visokim kanadskim krugovima Jessicu Mulroney mnogi nazivaju 'Gwyneth Paltrow Toronta', a potječe iz kanadske obitelji Browns, čije se bogatstvo ostvareno vlastitim brendom cipela procjenjuje na 50 milijuna funti.

Jessicin suprug Ben Mulroney sin je bivšeg kanadskog premijera Briana Mulroneyja, a u Kanadi je itekako poznata po glamuroznom stilu života kojim se rado voli pohvaliti na Instagramu.

Poslovan odnos Jessice i Meghan na setu snimanja serije 'Suits' uskoro je prerastao u nešto puno više, a mnogi su uvjereni kako je upravo Jessica jedna od glavnih osoba koja je Meghan uvela u visoko kanadsko društvo, što ju je na koncu dovelo do upoznavanja britanskog princa Harryja i značajne promjene stila odijevanja.

Ugledavši se na Jessicu, Meghanin stil postao je znatno sofisticiraniji, a za većinu njezinih izdanja viđenih u Velikoj Britaniji pobrinula se upravo ona.

  • +10
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia