BEZ PARDONA

Evo što Tony Cetinski misli o Željki Markić

25.02.2014 u 14:08

Bionic
Reading

Povodom koncerta 'Lisinski pleše pod maskama', Tony Cetinski gostovao je na Narodnom radiju kod Dalibora Petka, a svima onima koji se žele maskirati u poznate osobe dao je neke upute i usput jasno dao do znanja što misli o Željki Markić

'Kad sam bio mali, volio sam se maskirati u Sandokana. Imao sam taj kostim, čak i mačetu', prisjetio se Tony Cetinski, glavna zvijezda ovogodišnjeg karnevala u Lisinskom koji će se održati u subotu 1. ožujka. 'Privlači me baš to što ću vidjeti Lisinski bez stolica', kazao je Tony gostujući u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju, pozdravljajući u eteru svoju novu tetku i punicu u Vinkovcima koje su ga slušale. U emisiju se javila i Sanja Doležal, voditeljica subotnjeg karnevala. 'Baš se veselim, jer to će biti moj prvi posjet Tonijevom koncertu', rekla je Sanja, kojoj je Cetinski savjetovao da odjene kostim Hurem, a on će se onda pojaviti u ulozi Sulejmana.

Tony je dobio zadatak savjetovati slušateljima kako da budu što sličniji zvijezdama i javnim osobama u koje se žele maskirati. 'Ako želite izgledati kao Drele, stavite jastuk ispod košulje i ofarbajte kosu u narančasto, a za Bandića elegancija mora biti na vrhuncu i dobro se počešljajte', rekao je Tony, napomenuvši da je za vjernu kopiju Indire također presudna frizura, ali i karakterističan smijeh koji je vjerno demonstrirao. Takav je bio i na spomen ministra financija.


'Uuuu, ja bih se maskirao u Linića. Ćela na glavu, fiskalna kasa u ruke i pazite kako pričate', rekao je Tony, napomenuvši da se bolje ne maskirati u Željku Markić jer je to opasno. 'Moj savjet je ne maskirati se u nju da ne biste izašli s flašom u glavu', rekao je Tony. Kostimiranje u Tatjanu Jurić predložio je samo mršavima, a za maskiranje u Ivicu Kostelića potrebno je uzeti srebrnu medalju i skije. Da bi se utjelovilo Dubravka Šimenca, kaže, potrebne su štule i vaterpolska kapica, a za kostim Severine štaka, jer je trenutno ozlijeđena, uz preporuku - jako se dobro srediti.

'Ma Severina je super. Zasad je odlična kuma, ali još ćemo to vidjeti. Nisi kuma samo tu večer', smijao se Tony, otkrivši da u travnju objavljuje novu pjesmu, a novi album, kao i prvi koncert promotivne turneje u zagrebačkoj Areni, priprema za listopad. 'Moja je želja plesniji album, na tragu Dine Dvornika koji je ostavio veliku prazninu', rekao je Tony, progovorivši i o svom duetu sa Željkom Joksimovićem. 'Još tražimo tekst. Pjesma je srednje brzine i mogu vam reći da će biti vrhunska', pohvalio se Tony.