AMBICIOZNA EIZA

Evo što je ona spremna napraviti za karijeru!

07.02.2014 u 14:11

Bionic
Reading

Meksička ljepotica Eiza Gonzales ne krije da se želi probiti u Hollywoodu

Kako se šuška, 24-godišnja zvijezda meksičke sapunice 'Prava ljubav', za koju se pričalo da je u vezi s Liamom Hemsworthom, bivšim dečkom Miley Cyrus, navodno je naručila da je se snimi s mladim glumcem kako bi skrenula pozornost na sebe i domogla se toliko željenog Hollywooda.

Eiza se prošlog ljeta preselila se u Los Angeles odlučivši da se ne vraća kući dok ne uspije, piše 24sata.

Ambicioznoj Eizi, čija je majka poznata meksička manekenka Glenda Reyna, Meksiko je postao premalen i sad se želi dokazati i u SAD-u. A čini se da je zgodnu priliku vidjela u Liamu Hemsworthu koji je upravo tada prekinuo vezu s Miley. Eiza se s njime družila na nekoliko tuluma i ubrzo se počelo pisati o novom slavnom 'paru'.

Ljepotan iz hit filmskog serijala 'Igre gladi' brzo je demantirao vezu s Eizom. Kako su objavili američki mediji, glumac je saznao da je fotografe naručila upravo meksička starleta. Budući da je njezino ime bilo na svim naslovnicama, za Eizu se odmah pročulo.

Nedugo potom počelo se pričati i o njezinim plastičnim operacijama kojima se podvrgnula, no priznala je samo korekciju nosa. Hoće li uspjeti u svom pohodu u showbizz u SAD-u, ostaje nam da vidimo.