PREDAH OD MAJČINSTVA

Evo kamo je Jay-Z izveo Beyonce u provod

21.02.2012 u 10:57

Bionic
Reading

Premda su prije nešto više od mjesec dana postali ponosni roditelji djevojčice Blue Ivy Carter te sigurno imaju puno posla brinući se za bebu, slavna pjevačica Beyonce i reper Jay-Z trude se pronaći vremena jedno za drugo

Beyonce i Jay-Z na utakmici u Madison Square Gardenu u New Yorku

Beyonce i Jay-Z početkom ove godine postali su roditelji pa iako sigurno imaju pune ruke posla oko bebe, uspijevaju pronaći vrijeme za izlazak. Tako su se u prvom zajedničkom izlasku u javnost nakon rođenja kćeri Blue Ivy uputili na košarkašku utakmicu New York Knicksa i New Jersey Netsa.

Uživali su sjedeći u prvome redu do terena te vatreno navijali za New Jersey Netse, čiji suvlasnik je upravo Jay-Z. Djelovali su vrlo zaljubljeno i sretno te su često izmjenjivali nježnosti, poput zagrljaja i poljubaca. Jay-Z za utakmicu je odjenuo ležernu kombinaciju širokih hlača i sive pamučne majice, a Beyonce je odjenula uske traperice, običnu bijelu majicu, žuti sakoić te sjajne štikle vrtoglavo visokih potpetica s potpisom Christiana Louboutina.

U roditeljstvu uživaju, a nedavno su svoje brojne fanove iznenadili objavivši slike malene Blue na Beyonceinoj službenoj stranici.