TJEDNI HOROSKOP

Pred Ovnovima su ljubavni izazovi, Blizancima se smiješi povišica a Strijelci će uživati u flertu

25.06.2018 u 08:51

Bionic
Reading

Ovnovima su zvijezde ovoga tjedna naklonjene po pitanju ljubavnih igrica, pa ukoliko su u potrazi za partnerom ili partnericom mogli bi upoznati osobu koja će ih oboriti s nogu. Lavovi trebaju pripaziti na poslovne zadatke i do kraja tjedna odraditi zaostatke dok će pred Vagama biti tjedan prepun poslovnih izazova i važnih odluka koje se ne smiju donijeti na prečac.

Ovnove očekuje tjedan kao stvoren za flert i ljubavne igre. Možda bi mogli upoznati nekoga tko će ih zaintrigirati i u koga će se do ušiju zaljubiti. Pokušat će ostvariti uspjeh bržim i lakšim putem, no posezanje za prečacima neće se pokazati pametnom taktikom, pa trebaju biti strpljivi. više strpljenja ako želite obaviti posao kako treba.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Bikovi će ulagati puno truda u održavanje skladnih odnosa s bližnjima, no neće se sve odvijati po planu. Bit će vješti u vođenju pregovora pa je sjajno vrijeme za održavanje poslovnih sastanaka i prezentacija. Osjećate li se neprivlačnima, napravite nešto lijepo za sebe.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci će biti privlačni suprotnom spolu, što će biti vidljivo po povećanom broju poruka i poziva na izlazak. Očekuju ih dobre vijesti vezane za financijsku situaciju poput povišice povišica ili isplata nagrade za naporan rad. Ako ne uživate u svom poslu, pružit će vam se prilika za prelaskom na novo radno mjesto.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovi će vrijeme najradije kratiti izlazeći s prijateljima, a posebno će vas veseliti odlasci na koncerte i društvena okupljanja. Uz malo uloženog truda možete ostvariti sjajne rezultate. Istaknut ćete se marljivošću i upornošću, a naklonost okoline osvojiti spremnošću da svakome uskočite u pomoć.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slobodne Lavove i Lavice čekaju uzbudljiva poznanstva, a u dugim vezama frcat će iskre. Na poslu bi ih brzopletost i nepromišljenost mogli dovesti u neugodne situacije. Održavajte liniju dugim šetnjama i vožnjom bicikla.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice koje su solo bi zbog usamljenosti mogle započeti vezu s nekim tko je zauzet ili po nečemu drugome nije dobar izbor za vas. Prilagodljivost i golemi entuzijazam pokazat će se iznimno korisnim osobinama za napredovanje u poslu pa bi ih mogla iznenaditi ponuda za prelaskom na bolju poziciju.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kod Vaga bi prijatelj mogao odigrati važnu ulogu u ljubavnom životu. Parovima se savjetuje da otputuju nekamo zajedno i priušte si trenutke romantike. Vage koje su na odgovornoj poziciji, trebale bi izbjegavati donošenje važnih odluka bez pomnog razmišljanja.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpioni će lako ulaziti u sukobe s bližnjima. Najsretniji će biti oni koji su na ljetovanju jer će ih odmak od svakodnevice preporoditi. Kod pripadnika ovoga znaka probudit će se ambicioznost i želja za uspjehom. Ne bi trebali odgađati posjet stomatologu!

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Romantični i zavodljivi Strijelci, uživat ćete u flertu. Povećana je mogućnost započinjanja veze na daljinu. Sjajna moć zapažanja pomagat će vam u zadacima koji iziskuju preciznost i usredotočenost. Strijelci neka se klone alkohola.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarcima će, iako neće to željeti priznati, tuđe mišljenje biti vrlo bitno. Svađe s dragim/dragom izbjeći će ako budu strpljiviji i tolerantniji. Bit ćete zahtjevni i neskloni suradnji. To će predstavljati problem jer će većina zadataka iziskivati prilagodbu timskom radu. Oslobađanju od stresa pomoći će boravak na zraku, meditacija i vježbe disanja.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjaci će zračiti privlačnošću i seksipilom, a mogli bi započeti vezu baziranu isključivo na tjelesnoj privlačnosti. Prionut će na posao i dokazati nadređenima da zaslužuju bolju poziciju. Ovo je pogodan trenutak za uvođenje zdravijih životnih navika.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe će se upustiti u flert s poslovnim suradnikom što bi moglo uljepšati radne dane, ali neka pripaze da im veza s kolegom ne zakomplicira poslovnu situaciju. Radovat će ih svi sportovi i aktivnosti koji uključuju more i plažu.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.