SUSRET LJEPOTICA

Evo kako se za Miss svijeta priprema Lana Gržetić

14.09.2013 u 15:45

Miss Hrvatske za Miss Svijeta

Izvor: Promo fotografije / Autor: Missisology, Miss World, Direkcija izbora Miss Hrvatska, Lana Gržetić Facebook fan page

Bionic
Reading

Naša predstavnica na izboru za Miss svijeta naporno se priprema za natjecanje. Zna da je sve važno za pobjedu – od stava do fizičkog izgleda

Na izboru za Miss Svijeta važno je sve – od fizičkog izgleda i umijeća poziranja pred kamerama preko vještina u sportu i različitim umjetnostima pa sve do osobnog stava i društvene prilagodljivosti. Iznimno je važno i odijevanje pa sve djevojke pomno biraju svoje stylinge kako za večernje, tako i za dnevne prigode.

Naša predstavnica Lana Gržetić, sudeći po fotografijama koje objavljuju službeni portali Miss World i Missisology te ona osobno na Facebook stranici Miss World – Croatia, odlično se snalazi u svakodnevnim modnim zadacima.

'Moja naklonost prema modi ovdje dolazi do punog izražaja. S pažnjom pratim ostale djevojke i proučavam stilove odijevanja koji se razlikuju ne samo prema osobama, već i prema državama iz kojih dolaze. Imam cijeli modni svijet na dlanu i to je sjajna prilika za učenje. Naravno, posebnu pozornost poklanjam vlastitom odijevanju i pokušavam odabrati najbolju kombinaciju za svaku pojedinačnu situaciju. Zadovoljna sam sadržajem svojih kofera, a ne bi bilo na odmet da sam mogla ponijeti još barem dva', govori uz smijeh Lana u svom javljanju iz daleke Indonezije.


Na ceremoniji otvaranja Lana je nosila prekrasnu haljinu Dies Gaudii, a već je pokazala i elegantnu Martinu Felju, razigranog Zigmana, trendovskog Iggyja Popovića, sportski Body Feeling te neodoljivu Aleksandru Dojčinović. Uz elegantne haljine odlično pristaju cipele koje potpisuje Högl Shoe Fashion i nakit Peperoncina design. Uskoro ćemo vidjeti Lanu u kreaciji Marije i Vesne Milković te 'premijerno' u čarobnoj Ani Milani koju naša missica ima čast prva ponijeti u Hrvatskoj.

'Beskrajno smo zahvalni svim dizajnerima i ostalim sponzorima koji su pomogli u opremanju naše predstavnice na izboru za Miss Svijeta. Zakucali smo na mnoga vrata, a otvorili su nam oni najbolji! Ne zamjeramo onima koji su nas odbili – to je njihov gubitak jer su propustili priliku za odličnu promociju', dodaje Maja Kuljiš iz Direkcije izbora Miss Hrvatske.

Unatoč tome što ne spada u favorizirane natjecateljice, Lana Gržetić plijeni svojom osebujnom ljepotom i jedinstvenim šarmom pa je često na meti službenih fotografa. Stoga, nadajmo se dobrom plasmanu i držimo palčeve za našu predstavnicu!