PET IDEJA

Evo kako osvježiti jesensku garderobu i biti trendi

24.09.2015 u 08:00

Bionic
Reading

Ako želite biti trendi ove jeseni, evo nekoliko ideja koje će vam biti itekako korisne u potrazi za novim krpicama

Vjerojatno ste se nekad zapitale kako je moguće dobro izgledati u svakoj prilici kao one sretnice koje bez problema iz sezone u sezonu briljiraju na modnom polju. Ako ste u potrazi za jesenskim osvježenjima garderobe, koristit će vam nekoliko savjeta iskusnih modnih znalaca s Whowhatwear.com.

Evo kako osvježiti jesensku garderobu i biti trendi:


Traper

Dakako, nećete nikad fulati s klasičnom jaknicom od trapera, ali ako odjenete nešto posve neočekivano od trapera ili začinite look kakvim ludim modnim detaljem od trapera poput npr. narukvice ili cipela (zašto da ne) bit ćete nova kraljica street stylea. Denim od glave do pete totalno je kul, ali nemojte pretjerati i s dodacima od te vječne tkanine, poručuju stilisti. Sjetite se samo Britney Spears i Justina Timberlakea u traperu na dodjeli American Music Awardsu 2001. godine!



Upečatljive čizme

Zašto i ove sezone biti ziheraš. Ako se ove jeseni odlučite za čizme neobičnih uzoraka, bit ćete totalno in. Nemojte se bojati eksperimentiranja - pokažite da imate stav! Naravno, nitko ne kaže da crne čizme neće biti vječni modni klasik, ali ako nosite statement obuću, nećete biti nezapaženi. Što kažete na čizme od brokata ili pliša? Zvuči vrlo hrabro, zar ne.




Odijevajte se u slojevima

Osim što je slojevito odijevanje sjajno rješenje za hladnije dane, ovako odjeveni baš ste u trendu. No i tu treba imati reda i voditi računa o proporcijama tijela. Dakle, široke veste kombinirajte samo s uskim suknjama ili hlačama kako ne biste izgledali deblje nego što jeste.





Kombinirajte

Trendseterica Olivia Palermo odlično spaja naizgled nespojivo bilo da se radi o različitim uzorcima ili tkaninama i na njoj to uvijek izgleda sjajno. Zaigrajte se i isprobajte primjerice krpice od svile s odjećom od pliša, kašmira ili brušene kože. Igra tekstura podjednako je privlačna kao i ona različitih dezena. Uostalom, moda je jedna velika igra, zar ne. Ipak, nemojte pretjerivati kako ne biste izgledali kao netko tko se previše trudi biti u trendu. Ako niste sigurni u svoj izbor, neka vas posavjetuje prijateljica čije mišljenje cijenite.

Eksperimentirajte

Pulover kakav bi nosili dečki iz 'Teorije velikog praska' i elegantna olovka-suknja plus stilleto štikle? Zašto ne. ako volite ovakve neobične kombinacije, došli ste na svoje. No oprez, bitno je da to što nosite ima nekakvog smisla kako ne bi izgledalo kao da ste navukli prvo što vam je došlo pod ruku.