DOBITNA FORMULA

Evo kako nositi tople i udobne veste i pritom izgledati jako šik

06.01.2019 u 14:24

Bionic
Reading

Dolaskom hladnih mjeseci topla pletenina mnogima je prvi izbor, a sudeći prema odjevnim kombinacijama zaljubljenica u modu na Instagramu, ove sezone nećete pogriješiti nošenjem pletiva na ovaj način

Dame čiji stajlinzi često posluže kao modna inspiracija imaju dobitnu zimsku formulu. Bogata i topla pletenina u formi vesti ove sezone, po svemu sudeći, najbolje će izgledati utaknuta u trendovske modele suknji.

Da predimenzionirane veste i džemperi, osim uz traperice skinny kroja, izgledaju laskavo i u paru sa suknjom – uvjerite se sami.

Skupocjen izgled kombinacije veste i suknje bez sumnje postići ćete odabirom pletiva u boji devine dlake i crnog modela suknje, kao što je to pošlo za rukom francuskoj modnoj blogerici Alizée Gamberini, a da predimenzionirana pletiva nisu isključivo rezervirana za skinny modele traperica, svojim primjerom dokazuje Njemica Caroline Daur.

Da je uzorak zmijske kože veliki sezonski hit, već je dobro poznata činjenica, a u formi minijaturne retro suknje i u paru s laganom i užom vestom stvara kombinaciju kojom nikako nećete pogriješiti.

Vanessa Oblinsky, kanadska modna blogerica sa sjedištem u San Diegu, zimsku kombinaciju veste i suknje kreirala je komadima u neutralnim bež tonovima.

  • +99
Veste i džemperi s polica popularnih high street trgovina Izvor: Profimedia / Autor: Promo fotografije

Osim uz minijaturne suknje iznad koljena, veste dobro izgledaju uz druge, podjednako popularne modele suknji.

View this post on Instagram

Note to Self: More Skirts

A post shared by Linda Tol (@lindatol_) on