pokazale trendsetericee

Evo kako kreirati neodoljive ljetne stajlinge u svega nekoliko minuta

28.06.2023 u 18:43

Bionic
Reading

Vodeće modne influencerice pokazale su provjerene formule za kreiranje jednostavnog, a toliko chic stajlinga od svega par komada

'Minimalan napor, maksimalan dojam' ideja je kojom se vode neke od najpoznatijih modnih influencerica u kreiranju efektnih stajlinga spremnih u nekoliko minuta.

Ljeti je stiliziranje outfita ponešto olakšano s obzirom da se svodi na tek par komada, a kako biste kreirali nepogrešive kombinacije koje odišu chicom i opuštenom ljetnom vibrom, donosimo nekoliko provjerenih modnih formula trendseterica.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

Lanena haljina + šarene tenisice

Jedan od nezaobilaznih ljetnih komada su lanene haljine koje osvajaju udobnošću i elegancijom. No, činjenica jest i kako je riječ o minimalističkom komadu kojim se najčešće kreiraju monokromatski stajlinzi.

Ako želite kombinaciju koja je više u skladu s ljetom i očaravajućih je žarkih boja, uskladite je sa šarenim tenisicama! Za pun modni pogodak birajte neke od vodećih trendova poput Adidasovih 'sambica' ili 'gazelice', efektnih New Balance tenisica ili klasika poput 'starki' u efektnim nijansama.

  • +14
Adidas tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Majica kratkih rukava + kratke traper hlačice

U skladu s aktualnim trendom Y2K mode vraćaju nam se i kratke traper hlačice koje garantiraju udobnost u vrućim ljetnim danima. Usklađene s klasičnom majicom kratkih rukava čine ležernu kombinaciju koja je, mora se priznati, neodoljivo chic.

Tank top + midi suknja + sandale s platformom

Ove sezone na svakom koraku možemo vidjeti tzv. tank topove, majice u stilu potkošulja koje su osvojile srca trendseterica. Nose se na sve, a stilizirane s midi suknjom savršena su ljetna kombinacija u skladu s aktualnim trendovima.

Možete ih kombinirati na baš svaku obuću, no sandale s platformom imaju poseban šarm koji će ovaj look podići na višu razinu.

Košulja na pruge + lanene hlače + tenisice

Jedan od omiljenijih komada chic Francuskinja su košulje na pruge, posebno one u predimenzioniranim veličinama koje pružaju osjećaj prozračnosti i ženstvene lepršavosti.

Lanene hlače u neutralnim bojama dat će im dodatnu dozu elegancije, a tenisice će čitav stajling učiniti savršenom kombinacijom za svakodnevne prigode.

Slip haljina + torba od rafije + mule

Torbe od rafije ove sezone su pokorile modnu scenu te su daleko od statusa 'torbi za plažu' kakav su ranije uživale. Danas ih možemo vidjeti u raznim streetstyle outfitima kojima pružaju dašak chica i romantične ženstvenosti.

Izvrsno se slažu s još jednim omiljenim ljetnim komadom - laganim slip haljinama koje Francuskinje nose tijekom cijele sezone. Ova dobitna modna formula zaokružena je trendi mulama u neutralnim tonovima koji su u skladu s nježnim nijansama torbe od rafije.

Prsluk + široke hlače + japanke

Ako niste među fanovima kratkih hlača, trendi široki kroj dugih nogavica i visokog struka neće vas iznevjeriti niti u ljetnim kombinacijama. Usklađen s prslukom i japankama činit će stajling koji je nosiv iz dana u dan i u vrućim danima.