SAMOZATAJNA GLUMICA

Eva Mendes napokon u javnosti: Ženstveno izdanje latino ljepotice

15.09.2018 u 20:14

Bionic
Reading

Jedan od najtajanstvenijih holivudskih parova, Eva Mendes i Ryan Gosling, ne pojavljuju se zajedno u javnosti, rijetko govore o svom privatnom životu, a još rjeđe o svojoj vezi. Otkako je postala majku dviju djevojčica, latino ljepotica u javnosti se pojavljuje samo kad joj to nalažu poslovne obaveze

Eva Mendes već je nekoliko godina zaštitno lice modnog brenda New York & Company, za koji svake sezone radi i kolekciju pod svojim imenom. Promotivne obaveze za najnoviju kolekciju odradila je na njujorškom tjednu mode gdje se pojavila u jednoj od svojih kreacija, kariranom odijelu sa suknjom koje je upotpunila remenom i štiklama u leopard uzorku.

Latino ljepotica spojila je u svoj damski stajling dva trenutačno najpoželjnija jesenska uzorka, a društvo joj je na promociji pravio četveronožni ljubimac.

  • +8
Eva Mendes Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Razgovarajući o novoj kolekciji koja je inspiriranom modom iz 70-ih godina prošlog stoljeća, Mendes se osvrnula i na stajling koji jetom prigodom nosila.

Eva Mendes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Zaista volim ovo odijelo. To nije nešto što inače ne nosim, ali ima nečeg u ovim prugicama, naglašenim ramenima i pencil suknji što mi se zaista sviđa. Nije to moj uobičajeni izbor odjeće, ali mi se jako dopada', rekla je glumica.

  • +2
Eva Mendes Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Mihaela Maras

U malim modnim razgovorima lijepa glumica dotakla se i svog izabranika, jednog od najpoželjnijih holivudskih muškaraca Ryana Goslinga, s kojim je u vezi još od 2011.

Na pitanje kako zamišlja savršen stajling za izlazak sa svojim izabranikom, Mendes je odgovorila: 'Zaista volim nositi traper na traper. Odjenula bih suknju od trapera koja se lagano širi prema dolje i na nju top od trapera'.