IZGLEDA SJAJNO

Eva Longoria odličnim stajlingom istaknula vitke noge

05.07.2023 u 09:40

Eva Longoria

Izvor: Profimedia / Autor: JAVIER SORIANO / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Eva Longoria još jednom je pokazala da se poslovni look može bez problema isfurati i na crvenom tepihu, stoga je za premijeru svog novog filma 'Flamin' Hot' u Madridu odabrala odlično odijelo u bež boji, ispod kojeg je nosila jednostavni bijeli T-shirt

Baš kao i za sva svoja pojavljivanja u javnosti, 48-godišnja Eva Longoria i ovoga je puta bila modno nepogrešiva. Za crveni tepih i premijeru svog novog filma 'Flamin' Hot' u Madridu odabrala je odijelo u bež boji, a umjesto hlača, lijepa Eva odjenula je mini suknju, kojom je naglasila svoje izdefinirane noge.

Iako je tek dvije godine dijele do 50. rođendana, za Evu Longoriju vrijeme kao da je odavno stalo, a otkako je postala majka, izgleda bolje no ikada.

Bež boja odijela naglasila je njezinu preplanulu put, a ispod njega je odjenula tek običan bijeli T-shirt, zaokruživši kombinaciju zlatnim salonkama sa zanimljivom potpeticom.

istaknula liniju

Eva Longoria ima haljinu s detaljem koji garantirano izdužuje figuru

Pogledaj galeriju

Inače, ženska odijela itekako su moćni komadi za bilo kakve modne kombinacije - poslovne stajlinge, večernje izlaske, pa čak i vjenčanja - a ove godine posebno se nose oni u boji i oversized sakoi.

Ovakva kombinacija s mini suknjom može se isfurati uistinu s bilo kakvom obućom - od japanki i sandala, preko tenisica, pa sve do slingback cipela ili klasičnih salonki, koje će izdužiti figuru.