ŠARMANTAN I DUHOVIT

Emilija Kokić: Moj Miljenko je pravi draguljčić

07.12.2009 u 09:37

Bionic
Reading

Zadarska pjevačica Emilija Kokić potvrdila je da je godinu i pol u vezi s poznatim spikerom Miljenkom Kokotom, a o vjenčanju još ne razmišljaju


Emilija Kokić tvrdi da nije jedna od onih koji bi prodavali svoju ljubavnu priču medijima, iako je došla u jednu od najgledanijih emisija, Red carpet, pričati o svom dečku, HTV-ovom spikeru Miljenku Kokotu

'On je kao draguljčić. Divan je muškarac, beskonačno šarmantan i duhovit. Svi ga poznaju kao ozbiljnog spikera koji čita tekstove dokumentarnih emisija, no on je puno više od toga', hvalila je Emilija svog dragog.

'Ne planiramo vjenčanje, a i da je tako, sigurno nismo jedan od parova koji bi to podijelili s medijima. Jedan od najvećih uspjeha moje 20-godišnje karijere je to što nema nikakvih skandala iza mene - nikada nisam dijelila svoj privatni život s predstavnicima medija', ispričala je 41-godišnja Kokić.

Par se upoznao preko zajedničkog prijatelja Brune Šimleše, a ljubav se nije dogodila odmah. Emilija je mislila da je Miljenko samo 'spikerski glas', a on da je Kokićka samo 'našminkana pjevačica', no ubrzo su shvatili da si savršeno pristaju.

Kokić je najveći uspjeh u glazbenoj karijeri ostvarila 1989. godine, kada je s grupom Riva pobijedila na Eurosongu.