'Bropper'

Elegantna i laskava: Nova hit boja kose zasjenit će sve nijanse smeđe

18.10.2023 u 17:50

Bionic
Reading

Nova sezona na scenu donosi i neke nove trendove po pitanju frizura, a kada je riječ o traženim bojama za kosu, u fokusu će biti neodoljiv spoj koji nosi naziv 'bropper'

U sklopu novih beauty trendova dva klasika su se spojila u neodoljiv duo za jesen 2023. Pred njim je već pokleknula Lindsay Lohan i moramo priznati da joj fantastično pristaje.

Novi trend, pomalo čudnog imena, no vrlo elegantnog izgleda, zove se bropper te je nova hit boja za kosu. Naime bropper predstavlja vezu između crne i bakrene boje - dva klasična izgleda koja će se stopiti u popularnu nijansu ove jeseni.

Rezultat je suptilna nježna verzija bakrenog izgleda, itekako prikladna za jesen jer nijansom podsjeća na šuštavo lišće koje u ovo doba godine prekriva ulice.

Boja kose bropper temelji se na tamnim i crnkastim nijansama. Tako je ovaj trend kao stvoren za brinete i crnke, a s plavom kosom potrebno je malo više truda, ali uz profesionalnu pomoć moguće ga je postići.

Bropper je prošaran crvenim, zlatnim ili jantarnim detaljima, stvarajući savršenu mješavinu bakrenih nijansi klasične brinete. U usporedbi s uobičajenom bakrenom bojom, ova boja kose izgleda manje svijetlo, žućkasto ili narančasto te sjaji bogatim tamnijim, smeđecrvenim notama.

Kome pristaje ovaj trend?

Zbog svojih zlatnih, crvenih i jantarnih podtonova, ova boja kose definitivno spada u tople nijanse i stoga laska takvom tenu, pri čemu će smeđe i zelene oči osobito lijepo zasjati. No, zahvaljujući većem udjelu smeđih i hladnijih nijansi, bropper pristaje i hladnom tenu s plavim očima, što ga čini prekrasnim izborom za jesensku sezonu.