istražili smo

Ovo su skincare proizvodi o kojima svi pričaju. Evo zašto su favoriti mnogih i gdje ih pronaći

25.01.2024 u 16:06

Bionic
Reading

U svijetu beauty industrije, gdje novi proizvodi neprestano ulaze na tržište, pronalazak savršene rutine njege kože može biti pravi izazov. Znamo da je pravilna skincare rutina ključ zdrave, mladolike i blistave kože i da zahtijeva pažljiv odabir odgovarajućih proizvoda, ovisno o tipu kože. Ipak, u obilju kozmetičkih brendova i proizvoda, o pojedinim favoritima svi pričaju. Istražili smo koji su miljenici skincare rutine, zašto su toliko cijenjeni te gdje ih možete pronaći uz odlične popuste

Jedan od brendova koji trenutno privlači pažnju beauty entuzijasta diljem svijeta je The Inkey List. Znamo da je ključna komponenta svake skincare rutine krema za lice, a upravo se ovaj brend ističe savršenom formulom koja kombinira luksuzne sastojke s visokom učinkovitošću. Krema za njegu lica - Vitamin B, C & And E Moisturizer lagana je dnevna hidratantna krema koja pruža sve neophodne vitamine za zdrav izgled kože, uključujući pročišćavajući B3 (niacinamid) koji pomaže u ravnoteži masnoća, posvjetljujući antioksidans vitamin C i umirujući vitamin E.

Glavnu ulogu u obnovi kože ima noćna krema i većina ju smatra prioritetnijom od njege koju koži pružamo danju. Dr Irena Eris već dugi niz godina stvara kozmetiku i kozmetička rješenja jedinstvena na globalnoj razini, a u beauty industriji se posebno ističe holističkim i sveobuhvatnim pristupom njezi kože. Iz ove luksuzne linije proizvoda biramo svog favorita za noćnu njegu, Dr Irena Eris Intense Recovery Nutritive, kremu koja pojačava noćni način obnove kože, vraća joj elastičnost i učinkovito zaglađuje bore.

Instant osvježenje za kožu pružaju maske za njegu lica koje su nezaobilazni korak u skincare rutini. Njihove jedinstvene formule postižu specifične učinke, a naglasak stavljamo na one za dubinsku hidrataciju i revitalizaciju kože, među kojima su i anti age proizvodi. Dermacosmetics L-Carnosine Anti-Age Silver Foil Lifting Mask, maska za podizanje sa srebrnom folijom protiv starenja, predstavlja vrhunac inovacije, a obogaćena je čudesnim aktivnim sastojkom L-karnozinom koji djeluje umirujuće na kožu te usporava proces starenja. Ova maska trenutno osvježava i energizira kožu s pažljivo odabranim sastojcima za elastičnost i čvrstoću te hijaluronskom kiselinom kao imperativom za hidrataciju i smanjenje bora.

Nezamjenjiva podrška tijekom zimskih mjeseci je KYLIE SKIN Hydrating Face Mask, obogaćena antioksidansima, vitaminima te visokokvalitetnim ceramidima kao što su shea maslac, niacinamid i vitamin E. Idealna je za zaštitu kože od hladnoće i to uz intenzivnu hidrataciju.

U borbi s hladnoćom, vjetrom i izazovima niskih temperatura ističe se i Douglas Collection Skin Focus Hydrating Biphase Serum. Ovaj sofisticirani serum, s harmoničnim spojem hranjive i hidratantne faze, pruža koži vrhunsku hidrataciju i luksuznu njegu.

Održavanje mekoće kože postaje ključna faza u zimskoj beauty rutini. Sol de Janeiro Biggie Bum Bum Cream u limitiranom izdanju obogaćena je guaranom te pruža neodoljivu mekoću uz cupuaçu maslac, açai i kokosovo ulje, pružajući savršeni sjaj uz koji nježno budi osjetila mirisom pistacija i karamele.

Pripremite se za dane posvećene njezi vaše kože jer vas u Douglasu očekuju neodoljivi Skincare Days! Od 25. do 27. siječnja, sve članove Douglas Beauty Card programa u parfumerijama očekuje -15% popusta na cjelokupni skincare asortiman, uz dodatne pogodnosti ovisno o iznosu potrošnje. Popust možete ostvariti i na douglas.hr za kupnju iznad 30 EUR, a dodatnih -5% ostvarite u Douglas aplikaciji uz kod: SKIN15.

Popust se ne odnosi na već snižene i posebno označene artikle.

Razmazite sebe i svoju kožu tijekom ovih posebnih dana i poklonite si luksuznu njegu kakvu zaslužujete!

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima u suradnji s Douglas Hrvatska.