USKRŠNJI MAKEOVER

Edita Misirić zabljesnula novim neodoljivim pogledom

24.03.2016 u 20:37

Bionic
Reading

Kako bi skratila vrijeme šminkanja u ubrzanom životnom tempu, poznata RTL-ova voditeljica Edita Misirić odlučila se za uskršnji makeover u znaku ugradnje trepavica

Ubrzani životni tempo, ostavlja današnjim ženama sve manje vremena kako bi se posvetile sebi i svojoj ljepoti . Ako k tome još i radite posao gdje su sve oči usmjere na vas , očekivanja su i viša. Poznata televizijska voditeljica Edita Misirić , svjesna je kako uz profesionalnost u obavljanju posla, gledatelji više vole kad izgleda svježe i vedroga je pogleda. No za dugo šminkanje ona ponekad i nema toliko vremena , stoga se u salonu Kallos odlučila podvrgnuti najnovijem tretmanu ugradnji trepavica koji je njezin pogled učinio glamuroznim: 'Moje nove trepavice mi skrate postupak spremanja ispred ogledala za dobrih 15 minuta što mi za ludi tempo kojim živim znači jako mnogo! I ono sto mi je jako važno kao osobi koja nosi leće, ne osjetim ih, ne smetaju mi'.

Martina Krajinović Gülsün, međunarodni master lash artist i jedna od autorica ove posebne tehnike, tvrdi da se ove trepavice , ukoliko su stručno ugrađivane i uz mjesečnu nadopunu , mogu nositi godinama.: 'Postoje razlicite boje, oblici, dužine, kao i debljine trepavica...izbor je neograničen. Editi smo sukladno njezinim konturama lica i očiju kreirali savršeni set. Rezultat je i više nego očit', zaključila je 'lash' stručnjakinja.