A HTIO BI

Ed Sheeran otkrio zašto nema djevojku

28.09.2012 u 13:34

Bionic
Reading

Sve popularniji britanski pjevač Ed Sheeran (21) kaže da nema djevojku jer je previše sramežljiv

Ovaj mladi kantautor ove je godine na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu izveo stvar Pink Floyda Wish You Were Here pred oko 31 milijun gledatelja.

'Takvo što se dogodi jednom u životu. Nikada to neću zaboraviti', rekao je Ed koji je ovoga ljeta snimio duet s Taylor Swift za njezin novi album Red koji izlazi u listopadu.

O Taylor Ed ima samo riječi hvale.

'Taylor Swift je normalna i draga djevojka. Pjesmu su snimili u njezinoj kući. Super smo se slagali. Jeli smo pitu od jabuka, svirali gitaru... Svi za nju kažu da je jako pozitivna osoba, a sad sam se i sam uvjerio.'

Ipak, Ed se požalio da je usamljen. Čini se da mu nisu ni slava ni uspjeh još dali potrebnu dozu samopouzdanja kad su u pitanju pripadnice ženskoga spola.

Crvenokosi glazbenik, ponosni vlasnik Brit Awardsa, priznao je da bi volio imati djevojku, no u tome mu nimalo ne pomaže to što je jako sramežljiv.
 
'Jako sam sramežljiv. Nisam baš vješt u komunikaciji s curama. Grozno mi ide! Uopće ne znam kako započeti konverzaciju. A da ne govorim o pozivanju van', požalio se Ed.

Ed je trenutačno na turneji po SAD-u gdje promovira svoj hvaljeni prvijenac '+' s kojeg je već skinuto nekoliko hitova, a u listopadu kreće na koncerte diljem Velike Britanije.

Inače u video spotu Edove pjesme Lego House pojavljuje se još jedan poznati mladi crvenokosi Britanac, Rupert Grint, koji nam je najpoznatiji kao Ron Weasley iz filmova o Harryju Potteru.

U ovom neobičnom spotu Ron glumi fana koji je potpuno opčinjen Edom - on se oblači kao Ed, žvače Edove žvake, ulazi u njegov bus za turneje te se ponaša kao zaluđeni fan.