KREVET, KUPAONICA, BATLER...

E ovo se zove prva klasa na komercijalnom letu

05.05.2014 u 14:13

  • +3

Etihadova prva klasa u zrakoplovima

Izvor: Promo fotografije / Autor: ETIHAD

Bionic
Reading

Dok neki avioprijevoznici iznalaze načine kako u ograničeni putnički prostor svojih zrakoplova utrpati što više ljudi, drugi poput Etihada olakšavaju živote onima koji očito ne znaju kamo s novcem, ali im se iz nekog razloga ne da posjedovati privatni zrakoplov

Četvrti po veličini avioprijevoznik iz Ujedinjenih Arapskih Emirata koncem ove godine krenut će s letovima u kojima će putnicima nuditi apsolutni komfor dosad neviđen u komercijalnom zrakoplovnom prometu.

Za 20.000 američkih dolara bit će moguće zakupiti vlastitu rezidenciju u Airbusu A380 i Boeingu 787 od Abu Dhabija do Londona te od Londona do Melbournea i Sydneyja.

Ova leteća rezidencija uključuje sve što vam pada na pamet - od raskošnog kreveta i kupaonice s tušem do dnevnog boravka, pa čak i vlastitog batlera te pritom zadovoljava sve sigurnosne norme.

Na svakom A380 i Dreamlineru bit će dostupna tek po jedna rezidencija, preostala mjesta prve klase u Etihadu nazivaju apartmani, a tu je onda još i poslovna klasa skromna naziva - studio.

Da mozak stane.

U Etihadu nisu zaboravili ni na ekonomsku klasu koja dolazi s takozvanim pametnim sjedalima dopunjenim ergonomskim naslonima za glavu koje je moguće individualno podešavati.