PRATE TRENDOVE

Dvije lijepe Ive nisu odoljele istoj suknji

07.10.2015 u 14:59

Bionic
Reading

Suknje i haljine srednje dužine jedan su od najvećih modnih trendova ove jeseni pa ne čudi da su ga odmah usvojile i naše poznate osobe, voditeljica Iva Šulentić i manekenka Iva Šarić Leko koje su se iste večeri pojavile u identičnoj suknji, doduše na različitim događanjima

Voditeljica Iva Šulentić bila je jedna od mnogobrojnih uzvanika na otvaranju brenda ženskih torbi i modnih dodataka Liebeskind Berlin, a odabrala je vrlo profinjenu kombinaciju.

Sofisticirane, izrazito ženstvene, romantične i elegantne, bluze sa šal-kragnom veliki su hit ove sezone. U ženstvenoj bluzi sa šal-kragnom cvjetnog printa i zelenom plisiranom suknjom srednje dužine, Iva je blistala na otvaranju trgovine. Damska bluza odlično je pristajala uz gležnjače od brušene kože, koje su još jedan veliki hit ove sezone i plisiranu tamnozelenu suknju iz Zare(359 kuna).


Trendi suknja zapela je za oko i supruzi našeg nogometaša Jerka Leke, Ivu Šarić koja ju je odjenula za premijeru novog filma 'Put do slave' održanoj u Cineplexxu City Centera one East.

Dvadesetšestogodišnja mlada mama dvojice dječačića očito je uspjela rezervirati malo vremena za sebe i opustiti se uz film, a plisiranu suknju uparila je uz crne gležnjače i čipkasti top boje crnog vina. Naravno, i Iva nosi čizme od brušene kože, a ova dva outfita idealan su primjer kako jednu suknju po povoljnijoj cijeni iz uličnih lanaca mode možete odlično nositi na više načina.

Zara, suknja (359,90 kn)