JEDNOSTAVNO I ROMANTIČNO

Dvije haljine Nevene Rendeli za morsko vjenčanje

13.06.2016 u 14:40

Nevena Rendeli

Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin

Bionic
Reading

Nakon godinu dana veze sa snimateljem Makom Vejzovićem, voditeljica Nevena Rendeli uplovila je u bračnu luku na Kornatima pred najbližim prijateljima i članovima obitelji

Kako je bilo i za pretpostaviti, Nevena je dizajniranje haljine za taj veliki dan prepustila dugogodišnjoj prijateljici Anamariji Brkić, nositeljici hrvatskog brenda A'marie. Nevena često nosi njezin dizajn, od casual do poslovnih prilika, a za romantično vjenčanje Anamarija je dizajnirala čak dvije haljine.

Uzvanici su se s parom ukrcali na brod koji je prema Kornatima krenuo iz Pirovca, a Nevena je nosila kratku bijelu haljinu do koljena. Lepršava, a ipak svečana haljina, imala je otvorena leđa, naborane detalje u struku, izvezen gornji dio i red tila koji je izvirivao ispod suknje.

~ j u s t m a r r i e d ~ #amarie #weddingday #love #white #dress ?? @fashionhr

Fotografiju objavljuje A'marie (@amarie_official)


Sretna je voditeljica sve organizirala u morskom štihu pa je njezin vjenčani buket bio složen od mirisne lavande, a na nogama je imala ravne sandale.

Kako je sama ceremonija održana navečer, Nevena je za tu prigodu kratku haljinu zamijenila puno zavodljivijom kreacijom. Sudbonosno da izrekla je u jednostavnoj svilenoj vjenčanici, bijeloj slip-haljini tankih naramenica i velikog otvora na leđima te proreza sa strane.

Nevenina jednostavna vjenčanica zapravo je it haljina sezone. Slip-model haljine bio je veliki hit 90-ih godina prošlog stoljeća, a na modnu scenu vratio se u velikom stilu. Nevena je dokazala da se uz detalje, poput pletenica u kosi i mirisnog buketa lavande, takva haljina lako pretvara i u najljepšu vjenčanicu.

✨ h a p p i e s t b r i d e e v e r ✨ #amarie #white #silk #weddingdress #pure #love

Fotografiju objavljuje A'marie (@amarie_official)


Posljednjih mjeseci na crvenom tepihu slip-haljine nosile su slavne trendseterice i modeli, a u sličnoj je kreaciji, s potpisom Envy Rooma, u bračnu luku uplovila i Nevenina prijateljica Jelena Veljača.