MLADOLIKA GLUMICA

Dugo je nismo vidjeli: Fatalna Samantha iz 'Seksa i grada' i u 62. plijeni seksepilom

25.04.2019 u 12:50

Bionic
Reading

62- godišnja američka glumica Kim Cattrall koju javnost najviše pamti po ulozi neponovljive Samanthe u seriji i filmovima 'Seks i grad' odlučila se na rijetko javno pojavljivanje na crvenom tepihu kojem je kumovala promocija novog HBO-ovog dokumentarca 'The Apollo' o legendarnom kazalištu smještenom u njujorškoj četvrti Harlem

U pratnji dugogodišnjeg partnera Russella Thomasa, slavna Kim Cattrall svoj mladolik izgled u šestom desetljeću života istaknula je pojavom u ležernom crnom izdanju kojim su dominirali modni klasici.

Klasičnoj dolčeviti i kožnoj jakni neponovljiva Samantha pridodala je uske hlače i čizme u špic iznad koljena, a cjelokupno izdanje začinila je remenom s upečatljivom zlatnom kopčom i minijaturnom torbicom prepoznatljivog metalnog remena s potpisom modne kuće Chanel.

  • +7
Kim Cattrall Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Krajem prošle godine, Kim Cattrall punila je medijske stupce navodnim sukobom s kolegicom Sarah Jessicom Parker kada su započeli pregovori oko snimanja novog, trećeg nastavka filma 'Seks i grad'.

  • +16
Seks i grad Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'U prosincu prošle godine dobila sam telefonski poziv, a sjećam se da sam tada bila u Švedskoj. Zvali su u vezi filma i moje uloge u njemu, ali ja sam odmah odbila i zahvalila se na ponudi. Ne radi se tu ni o novcu, ni o scenama, ni o slavi, već je jednostavno riječ o vlastitoj odluci. Imam 61 godinu, a trebala bih utjeloviti ženu u 40-ima. Ostale djevojke desetak su godina mlađe od mene i ako one prihvate projekt, to je njihova odluka', svojedobno je izjavila Cattrall.