U CENTRU POZORNOSTI

Drukčija od drugih: Kraljica Maxima ponovno modno briljira

13.03.2018 u 15:38

Bionic
Reading

Nizozemska kraljica Maxima modnim je znalcima dobro poznata po svojem osebujnom modnom stilu koji uključuje neobične odjevne komade i modne dodatke

Elegantna kraljica koja se često vrlo visoko nalazi na top ljestvicama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, može se pohvaliti sjajnim osjećajem za stil i odvažnim kombinacijama koje nisu nikad dosadne.

Lijepa Maxima ne bježi ni od šarenih uzoraka, 'colorblock' haljina, neobičnih šešira, originalnih modnih detalja ili lepršavih krojeva što je vremenom postao njezin zaštitni znak.

  • +9
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U još jednoj je nenadmašnoj kombinaciji koju je odjenula za sastanak u povodu Nacionalnog tjedna novca, Maxima se pohvalila zavidnom linijom koju je naglasila užom haljinom.  

Četrdesetšestogodišnja mama troje djece izgledala je sjajno u ovoj poslovnoj kombinaciji koju je osvježila smeđim detaljima.

  • +4
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Plavokosa kraljica rođena u Argentini, iskombinirala je zanimljivu sivu shift haljinu ukrašenu neobičnim detaljem od resica s klasičnim stiletticama neutralnih smeđih tonova od brušene kože i odgovarajućom clutch torbicom.

Odličan look zaokružila je nenametljivim make upom i mrvicom bronzera, te jednostavnom frizurom osvježenom pramenovima.

Inače, kraljica Maxima se za kralja Willem-Alexandera udala 2002. godine, a ponosni su roditelji tri kćeri: Catharine-Amalije (14), Alexije (12) i Ariane (10). Willem-Alexander je postao kralj nakon što je njegova majka Beatrix abdicirala u travnju 2013. nakon 33 godine vladavine.