OMILJENI MODEL

Drma modnim svijetom, a 22 godine nosi iste cipele

06.10.2016 u 12:17

  • +9

Anna Wintour

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Čini se nemogućim da dugogodišnja glavna urednica Voguea Anna Wintour izostane s nekog Tjedna mode, ali usto se čini i da nikada neće odustati od omiljenih cipela koje nosi na mnogobrojnim mondenim događanjima

Kao uspješna urednica modne biblije Anna Wintour ima priliku nositi nove krpice kuća visoke mode, iste one o kojima mi možemo samo sanjati, ali svoju pomalo skromnu stranu pokazuje omiljenim sandalama.

Legendarna urednica od koje mnogi strahuju nakon što pogleda njihovu novu kolekciju, omiljene cipele također legendarnog dizajnera Manola Blahnika nosi već 22 godine. I nije od njih odustala ni na nedavno održanim Tjednima mode u New Yorku, Londonu, Milanu i Parizu.

Slavne ljepotice dale su sve od sebe da pokažu skupocjene krpice i najnovije modne dodatke, a najpoznatija modna urednica na svijetu ne odustaje od cipela koje za nju Blahnik izrađuje po mjeri s manjim preinakama.

Te omiljene sandale s nekoliko remenčića koji se križaju dizajner je nazvao prema inicijalima njenog imena, AW, što je u jednu ruku i zasluženo budući da ih je zapravo sama osmislila, a njemu povjerila izradu davne 1994. godine.

A od tada Wintour poput prave dive svake godine naručuje i po nekoliko modela koji se neznatno razlikuju u dizajnu i nijansi boje kože, kako bi ih mogla kombinirati uz trenutačni stupanj preplanulosti.

'Nikad neću komentirati broj cipela koje netko od mene naručuje, ali Anna uvijek želi da su cipele, baš kao i njezina odjeća, uvijek savršeni. Ona ima fantastične noge i njezina su stopala uvijek savršeno dotjerana. Uvijek se dogovaramo oko materijala i prilagođavano visinu pete te odlučujemo hoće li remenčići biti širi ili ćemo ih mijenjati. Na kraju o svemu tome uvijek odlučuje Anna', rekao je Blahnik svojedobno za Vogue