PROMJENA IMIDŽA

Neočekivano izdanje Jennifer Lopez

06.10.2016 u 15:53

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Poznata po biranju seksepilnih krpica koje naglašavaju njezine raskošne obline, pjevačica i glumica Jennifer Lopez sada ih je odlučila zanemariti pojavivši se u suptilnom jesenskom izdanju

Pauze od snimanja kriminalističke serije 'The Shades of Blue' zgodna Jennifer Lopez uglavnom koristi za stajliš šetnje New Yorkom. U posljednjoj u nizu uočena je u sasvim netipičnoj kombinaciji koja je više skrivala nego otkrivala njezine poznate obline i zavidnu figuru.

Uz pažljivo isfeniranu frizuru i velike sunčane naočale, Jennifer Lopez stvorila je pravi jesenski stajling sačinjen od bež kardigana s crnim prugicama brenda Brunello Cucinelli, obične crne majice i hlača od tvida, koje krasi detalj svezane svilene trake oko visokog struka.

Kombinaciju u znaku sivih, bež i crnih tonova Jennifer je začinila sivim gležnjačama Giuseppea Zanottija koje stižu s tankom i vrtoglavo visokom petom.

Iako se uvijek pobrine istaknuti figuru odabirom laskajućih odjevnih komada, 47- godišnja Jennifer ovaj put netipično odlučila je igrati na kartu sofisticiranosti.