iz SLATKICE U VAMP ženu

Drastična preobrazba imidža: Slavna pjevačica gotovo je neprepoznatljiva

05.06.2018 u 11:45

Bionic
Reading

Pjevačica Ariana Grande osvanula je na naslovnici Voguea koji će se na policama kioska naći 8. lipnja, a njezin novi imidž, za koji je zaslužan frizer slavnih Chris Appleton, učinio je slavnu ljepoticu gotovo neprepoznatljivom

Američka pop zvijezda Ariana Grande poznata je diljem svijeta po snažnim vokalnim sposobnostima, a njezin imidž američke slatkice oduvijek joj je bio zaštitni znak. Na prvi pogled nitko ne bi očekivao da iz naizgled tako nevinog i slatkog bića može izaći tako moćan glas. No čini se kako je lijepoj pjevačici dosadio isti izgled koji njeguje od početka karijere te je odlučila promijeniti ploču.

Prepoznatljivu smeđu kosu upotpunjenu ekstenzijama i svezanu u visoki rep 24-godišnja ljepotica zamijenila je spuštenom plavom kosom i u tren oka se pretvorila u zavodnicu. Slatkica iz susjedstva odjednom je postala san svakog muškarca osvanuvši sa svojim novim imidžom na naslovnici britanskog Voguea.

Za srpanjsko izdanje modne biblije slavna pjevačica se prepustila u ruke poznatom frizeru Chrisu Appletonu, stručnjaku za bojanje i šišanje, koji je za nju osmislio ovaj osvježavajući i seksi izgled nadahnut ljetom i morem. Ljetne mjesece prati i neopterećeni izgled postignut uz pomoć minimalno make upa, a posebno šarmantno na ljepotičinom licu djeluju pjegice, kojima se zadržala doza onog nevinog dječjeg izgleda.

  • +7
Ariana Grande Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia