POLICIJA PRIVELA MUŠKARCE

Drama na službenom putu Kate i Williama

17.04.2014 u 10:52

Bionic
Reading

Njihovo prvo službeno putovanje nakon rođenja princa Georgea do sada je protjecalo bez problema, no ipak se zbog sigurnosti morala umiješati i policija

Policija je privela i pretražila dvojicu muškaraca koji su se ponašali sumnjivo i izazivali nerede samo nekoliko metara od princa Williama i njegove odabranice Kate Middleton


Obojica su zadržana neko vrijeme jer je, kako se prvo vjerovalo, jedan nosio majicu otpornu na metke. Kasnije se uspostavilo da je to bila obična mrežasta majica s proizraelskim naljepnicama.

Svjedoci su rekli da su vidjeli dvojicu muškaraca u selu Winmalee kratko nakon što je kraljevski par stigao ondje da pozdravi ljude koji su izgubili svoje domove u strahovitom požaru koji se dogodio prije šest mjeseci, piše Daily Mail.

Glasnogovornik policije rekao je da su obojica sumnjivaca, 37-godišnjak i 21-godišnjak, pregledani na licu mjesta zbog uznemiravanja na križanju ulica Ridge Road i Buena Vista.

Budući da je potencijalna opasnost uklonjena, lijepa Kate i njezin dragi mogli su nesmetano nastaviti svoju turneju. Par je desetodnevni posjet Australiji počeo svečanom službenom večerom u sidnejskoj Operi, simbolu grada.