FASHION GURU

Drago mi je da je Mia dobila nagrade, ali mora ponešto naučiti i o odijevanju: Ne može nositi ovakve toalete

  • 25.03.2018 u 15:44

  • Bionic
    Reading

    Na ovogodišnjoj dodjeli domaćih glazbenih nagrada Porin trijumfirala je mlada kantautorica Mia Dimšić osvojivši šest Porina od ukupno devet nominacija. Glazbeni talent ne može joj se osporiti, no na jednom polju još mora puno, puno raditi, a to je odijevanje. Satenska haljina s rukavima od čipke ne odgovara joj ni krojem ni materijalom, a najmanje dužinom, zaključio je Fashion Guru

    Drago mi je da je konačno neko novo lice dobilo nagradu, ali nadam se da će Mia ponešto naučiti i o odijevanju.

    Djevojka je mlada pa ima vremena, još se stigne i time se pozabaviti, ali mora znati da ne može dolaziti na raznorazne dodjele u ovakvim toaletama.

    Niti je to moderna haljina, niti joj odgovara krojem, a još manje materijalom. Saten i čipka su prevladavali kad drugih materijala nije bilo, a ona je spojila oboje i to - jako loše.

    • +18
    Dodjela glazbene nagrade Porin 2018. Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

    Da je barem skratila haljinu na odgovarajuću dužinu i da nema tih nesretnih rukava od čipke. Gornji dio trebao je biti bolje krojen, s tanjim dijelom preko ramena, no najgora je ta dužina. Da to lijepo pada možda bi i imalo nekog smisla, no ovako izgleda stvarno loše.

    • +19
    Pogledajte kako je bilo na crvenom tepihu Porina Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj

    Da budem jasan, ne umanjuje loš stajling njezin uspjeh, a vjerujem da će Mia ionako vremenom pronaći svoj stil. Držim joj fige…

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.