FASHION GURU: NAJGORI POKUŠAJ TV STAJLINGA

Dosta modnih kombinacija na Antoniji Blaće izgledalo je nabacano, čak i pomalo neukusno

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 10.01.2019 10:28
  • Objavljeno 10.01.2019 u 10:28
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Auto

Nakon najbolje odjevenih trudnica, u sklopu svojih tradicionalnih lista najbolje i najgore odjevenih osoba na domaćoj društvenoj i estradnoj sceni naš dežurni modni kritičar Fashion Guru pozabavio se najgorim TV stajlingom, a tu je neslavnu titulu odnijela simpatična Antonija Blaće, prvenstveno zahvaljujući modnim kombinacijama koje je nosila u Big Brotheru

OK, Antonija ne može doći na redovnu listu najlošije odjevenih osoba jer se ipak u privatno vrijeme dosta dobro odijeva, ali televizijski stajlinzi su joj nažalost na razini pokušaja koji skoro pa redovito završe kao - promašaji.

  • +13
  • +10

Tri stajlinga Antonije Blaće

Izvor: Pixsell / Autor: tportal montaža

Čitao sam da je rekla kako format emisije traži da u njemu bude pomalo 'ludog stajlinga', no mislim da su to samo opravdanja. Dovoljno sam televizijskih emisija gledao, ali i radio, uključujući velike projekte poput 'The Voicea', da znam kako postoji zadani smjer, ali isto tako postoji i voditeljica koja se mora uklopiti u to i nositi taj stajling sa zadovoljstvom te dobro izgledati u njemu tako da bi to poželjela svaka gledateljica.

  • +17
  • +14

Antonija Blaće u Big Brotheru

Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL

No dosta modnih kombinacija na njoj je izgledalo nabacano, čak i pomalo neukusno, a siguran sam da Antonija nije htjela izmamiti neke negativne reakcije. Sva sreća da je ionako ima dovoljno na telki, tako da može vrlo brzo ispraviti te greške.

Antonija Blaće

Antonija Blaće

Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!