UKLJUČITE SE

Doris Pinčić i Duško Modrinić ambasadori akcije Za ljepši grad

18.04.2013 u 17:58

Bionic
Reading

U Jutarnjem showu Antene Zagreb danas je gostovalo dvoje Zadrana, glumica Doris Pinčić i glumac Duško Modrinić, i to kao ambasadori velikog projekta i društveno odgovorne akcije Antene Zagreb i Zagrebačke banke 'Za ljepši grad'

Dvoje mladih glumaca pokazalo je veliko oduševljenje ovom akcijom, a unatoč činjenici da im je Zagreb privremena adresa, pokazali su i zavidno znanje u poznavanju grada i njegovih znamenitosti i običaja.

Duško Modrinić je istaknuo da se ne boji muskulfibera i da će za ovakvu akciju istrpjeti bol, dok je Doris istaknula da na akciju dolazi u radnom odijelu jer želi pomoći da se uredi prva lokacija u parku Travno 20. travnja od 10 sati.

Na dječjem igralištu iza Mamutice predviđeni su opsežni radovi u sklopu kojih će se farbati postojeće žardinjere, klupe u parku, stare sprave će biti obnovljene ili zamijeniti novima, a predviđeno je i veliko čišćenje okoliša u, i oko, samog parka. U akciji će sudjelovati mnoge poznate osobe iz javnog života Hrvatske, pa se tako u Travnom uz Duška Modrinića i Doris Pinčić očekuju i gradonačelnik Zagreba Milana Bandića, Ivana Mišerić, Ivan Vukušić, vaterpolisti Mladosti i još čitav niz poznatih osoba kojima je zajednička želja ljepši i čišći Zagreb.

Svi koji žele prijaviti preostale dvije lokacije kojima je potrebno preuređnje to još uvjek mogu učiniti putem weba Antene Zagreb