obišao prkeo 40 zemalja

Dopustite da vas provedemo kroz bajkovita mjesta koja je posjetio ovaj travel bloger

02.11.2021 u 22:19

Bionic
Reading

Aleksandar Tašić jedna je od jako upečatljivih i zanimljivih osoba u šarenom svijetu društvenih mreža

Putnik, piskaralo i ptica, kako sam sebe opisuje u tri riječi, potpuno osvaja ljubitelje putovanja sa svojim neobičnim destinacijama i izrazito jeftinim putovanjima, a obzirom na zanimljiv sadržaj koji predstavlja na digitalnim platformama i živopisnu osobnost, uopće ne čudi što privlači sve brojniju publiku koja ga zna pod imenom Putriota.

Samo ime Putriota daje naslutiti kako je riječ o moćnoj, ali duhovitoj i kreativnoj osobnosti koja bi štošta mogla ispričati o svijetu oko sebe jer ga vrlo intenzivno upija, a refleksije vlastite stvarnosti prekraja u zanimljive sadržaje. U svijetu travel blogera Aleksandar se ističe svojom životopisnom osobnošću, osjećajem za estetiku i kompoziciju kao i autentičnošću.

Do sada je obišao preko 40 zemalja, a sudeći po fotografijama na njegovim profilima svaku je doživio punim plućima. Putriota je bloger koji ne pristaje na kompromise slijedeći društvene norme već probija svoj put do novih avantura i destinacija jer su mu granice stran pojam.

Nas je oduševio svojim slikama i pričama, a vjerujemo da će i Vas. Nakon razgovora s njime smo i sami poželjeli uzeti ruksak na jedno rame, a fotoaparat na drugo i krenuti u neku novu pustolovinu.

  • +10
Pustolovine Aleksandra Tašića Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo