TOM FORD NA UDARU

Donald Trump oštro protiv dizajnera koji bojkotiraju Melaniju

19.01.2017 u 12:55

Bionic
Reading

Kako se bliži svečana predsjednička inauguracija u Americi, tako se u modnoj industriji povela rasprava o tome koji će dizajner biti zadužen za odijevanje buduće prve dame Amerike Melanije Trump

Dizajneri poput Tommyja Hilfigera, Caroline Herrere i Diane Von Furstenberg izjasnili su se kako bi voljeli odijevati Melaniju, ističući potrebu za modnom uključivošću bez obzira na nečije političke stavove. No dizajneri poput Sophie Theallet, Marca Jacobsa i Phillipa Lima izjavili su kako nisu zainteresirani za odijevanje nove američke prve dame.

Slavni američki dizajner i filmski redatelj Tom Ford u studenom prošle godine prilikom gostovanju u emisiji 'The View' otkrio je kako je prije nekoliko godina bio zamoljen za odijevanje Melanije Trump, no potencijalni angažman odlučio je odbiti.

'Melania Trump ne uklapa se u moju viziju žene', priznao je Ford koji je nedugo zatim objasnio Elleu kako su njegove kreacije iznimno skupe i da bi prva dama trebala nositi brendove s kojim se većina Amerikanaca može poistovjetiti.

U emisiji Fox News Trumpa su pitali za mišljenje o izjavama pojedinih dizajnera koji su odbili ideju o odijevanju njegove supruge. Po njegovim riječima, Melania nikad nije prišla Fordu s idejom odijevanja za svečanu inauguraciju.

'Melania uopće ne voli Toma Forda i njegove kreacije', odgovara Trump. Izabrani američki predsjednik dodao je kako ga je nazvao poznati hotelijer Steve Wynn koji mu je rekao kako ne podržava riječi Toma Forda upućene Melaniji.

'Pomislio je kako su riječi Toma Forda upućene Melaniji užasne pa se odlučio riješiti njegove odjeće iz dućana u svom hotelu u Las Vegasu. Nisam fan Toma Forda niti ću ikad biti', zaključio je Trump.