UGLEDAJTE SE NA NJU

Dokaz da malom crnom haljinom nikad nećete pogriješiti

14.10.2016 u 15:31

Bionic
Reading

Supermodel Karlie Kloss bila je među odabranim uzvanicima na njujorškom partyju slavne dizajnerice Caroline Herrere, a još jednom se izdvojila jednostavnim, ali moćnim lookom u maloj crnoj haljini

Nema dizajnera koji se neće složiti da svaka žena u ormaru treba imati malu crnu haljinu, a lijepa Karlie Kloss pravi je primjer koji potvrđuje ovo pravilo.

Dok su se na Book partyju legendarne dizajnerice slavne ljepotice poput Olivije Palermo, Serene Williams, Zoe Kravitz, Dakote Johnson i Care Delevingne pojavile u trendi krpicama, Karlie Kloss zaigrala je svojim najjačim adutom - dugim nogama.

Svjesna da je u prednosti time što ima duge i vitke noge, nije komplicirala outfitom. Prelijepa crna haljina ukrašena mini volanima u donjem i naoko prozirnim prugama u gornjem dijelu bila je dovoljno upečatljiva za svečanu večer. Karlie je uz crne štikle, choker ogrlicu i bijelu torbicu stvorila idealnu monokromnu kombinaciju s malom crnom haljinom u prvom planu. Lijepa kreacija vjerojatno ima potpis domaćice partyja jer je dugonoga Karlie zaštitno lice modne kuće Carolina Herrera.

Da mala crna haljina nikada neće izaći iz mode, već su nebrojeno puta potvrdile slavne ljepotice i poznate Hrvatice, a i Sarah Jessica Parker je poput mnogih u svoju kolekciju uvrstila capsule liniju tog poželjnog modela.

I glumica Jessica Alba nedavno je rekla za Pop Sugar kako je mala crna haljina neizostavan dio njezine garderobe, a uvijek ju naglasi detaljima poput otkačene ogrlice i dobrim cipelama. Upravo se zato i Karlie Kloss istaknula među slavnim damama koje su se jednako lijepo sredile za veliki party