VRIJEDI GA KOPIRATI

Ovo je definitivno stajling kojim nećete pogriješiti

13.10.2016 u 10:53

  • +2

Jessica Alba

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Malo tko uopće razmišlja o Jessici Albi kao glumici jer je postala puno poznatija po svojoj uspješnoj tvrtki s prirodnim proizvodima, ali i besprijekornom stilu odijevanja

Jessicu Albu fotografi su opet snimili u jednom od takvih stajlinga, dok je žurno odlazila s poslovnog sastanka. I baš zato što se ovako odjenula za poslovne obaveze njezin je outfit pun pogodak.

Jesenski tmuran dan svima je sigurno bio veseliji kada su slavnu glumicu ugledali u razigranoj plisiranoj suknji jer je poznato to da boje pozitivno utječu na naše raspoloženje.

Plisiranu suknju Ralpha Laurena u it boji, prema listi poznatog proizvođača Pantone, Jessica je uparila s neprimjetnim tonovima. Crna torba Longchamp, ogrtač i upečatljive gležnjače Anine Bing bili su dovoljni za odličan jesenski stajling, a sve je zaokružila velikim šalom.

Lijepa Alba u rujnu je za Pop Sugar otkrila što najviše voli nositi, a izdvojila je najdraže komade koje će imati u ormaru ove sezone. Za blagdanske je dane odlučila zasjati u haljinama sa zlatnim šljokicama, a svakodnevne kombinacije ne može zamisliti bez traperica.

Traperice su osnovni komad u ormaru svake djevojke, ali ne volim kada su previše poderane. To mi djeluje otrcano', rekla je Jessica Alba i otkrila kako bi ona stilizirala vječni komad – malu crnu haljinu.

Jedan od načina za to je velika, upečatljiva ogrlica, zatim ravne cipele s povezom oko gležnja, slične balerinkama, a kaže kako je najvažnije poigrati se jakim detaljima jer je haljina crna.

جسیکا آلبا بازیگر ۳۵ ساله در لس آنجلس #jessicaalba

Fotografija koju objavljuje @ir.beauty


Baš kao što je to učinila s outfitom u kojem se istaknula roza plisirana suknja, glumica poručuje da će ove jeseni uživati u slojevitom odijevanju pa će nas uskoro sigurno razveseliti još jednom inspirativnom kombinacijom