TAYLOR SWIFT

Dokaz da bijele tenisice idu baš uz sve: Slavna glazbenica spojila dva najpoželjnija ljetna trenda

19.07.2018 u 13:20

Bionic
Reading

Poznata glazbenica Taylor Swift koja svoj aktualni album 'Reputation' promovira i na velikoj svjetskoj turneji, uzela je zasluženi predah te se bezbrižno prošetala ulicama Manhattana

Iako je za crveni tepih uvijek tip top skockana, ni dnevna izdanja 28-godišnje Amerikanke nisu ništa manje uspješna jer štogod da odjene izgleda totalno stajliš.

Slavna ljepotica koja je poznata po nizu nesretnih ljubavi, izgledala je baš cool u all denim kombinaciji. Zgodna pjevačica koja je karijeru započela kao kovrčava tinejdžerica izvodeći pop country u kaubojskim čizmama, 'izbrusila' je modni stil do savršenstva pa ne čudi da je mnogi smatraju jednom od najbolje odjevenih glazbenica svoje generacije.

  • +10
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Taylor je pokazala vitke noge u kratkim hlačicama od crnog trapera brenda Ksubi koje je iskombinirala s trendi kratkim topom od svijetloplavog jeansa. Kako kad je u pitanju moda, turbo uspješna glazbenica, ništa ne prepušta slučaju pa je ovaj mladenački outfit upotpunila s efektnim bijelim tenisicama sa zlatnom trakom, renomiranog brenda Golden Goose iz luksuzne linije Deluxe za koje treba izdvojiti 495 dolara, odnosno 3100 kuna.

  • +5
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Dnevni look začinila sa sunčanim naočalima okruglih okvira i crvenim ružem što je postao njezin zaštitni znak.

Taylor Swift Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Inače, glazbenica čije se bogatstvo procjenjuje na vrtoglavih 280 milijuna dolara pronašla je ljubavnu sreću s britanskim glumcem Joeom Alwynom (27) od kojeg se ne odvaja.

Slavna plavuša unajmila je i kuću u sjevernom dijelu Londona kako bi se družila sa svojim novim dečkom koji ju je pratio i na nekoliko koncerata na njezinoj ovogodišnjoj 'Reputation' turneji koja je započela u svibnju, a završit će 21. studenoga u Tokiju.