ŠTEDLJIVA VOJVOTKINJA

Dok Meghan Markle troši na sve strane, Kate Middleton ponovno nosi džemper od 400 kuna

29.03.2019 u 10:44

Bionic
Reading

Kate Middleton posjetila je izviđački kamp u Essexu, gdje je sve prisutne osvojila svojom spontanošću, ali i skromnošću. Lijepa vojvotkinja pojavila se u ležernom izdanju u kojem smo je već ranije vidjeli nekoliko puta, pokazavši još jednom koliko je štedljiva

Vojvotkinja od Cambridgea posjetila je sjedište izviđača u Gilwell Parku kako bi saznala nešto više o novom programu organizacije. Svake godine, kamp posjećuje tisuće izviđača, škola i skupina mladih koji žele naučiti nove vještine, uključujući vođenje i timski rad i rješavanje problema te praktične vještine poput kuhanja i prve pomoći.

Kate Middleton je ondje razgovarala s voditeljem kampa i izviđačima, koji su lijepoj vojvotkinji priredili srdačnu dobrodošlicu i uručili joj buket cvijeća. Umjesto skupocjenog stajlinga, 37-godišnja vojvotkinja je još jednom dokazala da itekako vodi računa o kraljevskom budžetu, što se ne može reći za njezinu šogoricu Meghan Markle, koja svaki čas treba roditi svoje prvo dijete.

  • +29
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dok Meghan troši šakom i kapom, puneći svoj ormar skupocjenim dizajnerskim komadima, Kate je nedavno oduševila javnost, pojavivši se na gala večeri u Nacionalnoj galeriji portreta u već viđenoj haljini s potpisom Alexandera McQueena, koju je za potrebe svečane večere prekrojila kako ne bi morala kupovati novu hajinu.

Lijepa vojvotkinja od Cambridgea ovog je puta odabrala vrlo ležeran stajling, u skladu s lokacijom koju je posjetila. Obične crne skinny traperice Kate je uskladila s bordo džemperom s potpisom brenda J Crew, čija cijena trenutno iznosi oko 400 kuna, a koji je nosila i u siječnju ove godine tijekom posjeta Vrtu kralja Henryja u Londonu.

Cjelokupan stajling vojvotkinja je zaokružila popularnim combat čizmama s potpisom brenda See by Chloe i maslinastom jaknom brenda Barbour, koju je u prošlosti nosila za razne ležernije prigode.

  • +26
Kate Middleton, 2017. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia