STEFANY HOHNJEC:

'Dogodila se strašna nesreća, trebalo bi poštivati mrtve'

26.10.2012 u 10:09

Bionic
Reading

Lijepu Stefany Hohnjec dugo nismo vidjeli, a zatim smo je sreli u vjenčanici. Nakon što smo doznali da se ipak radi o reviji, Stefany nam je ispričala vidi li se uskoro u vjenčanici, zašto želi otići iz Hrvatske te što je radila u Dubaiju

Stefany Hohnjec rekla nam je da je završila studij poslovne ekonomije, ali ne vidi se u tome.

'Kako sam dugo trenirala ritmičku gimnastiku, voljela bih imati školu za djecu', rekla je Stefany, dodajući da ne zna hoće li ostati u Hrvatskoj jer je nedavno otišla u Dubai na tjedan dana, a ostala je pet mjeseci.

'Vidim da sve više mladih odlazi iz Hrvatske jer je tu situacija daleko od bajne. Ako odem iz Hrvatske, bit će to zbog Tomislavovog posla. U Dubaiju stvarno ima više izbora. Tamo smo otišli na tjedan dana, a ostali smo nekoliko mjeseci. Zaposlila sam se kao instruktorica pilatesa i joge, i to mi je super. Treniram bogate supruge koje uglavnom traže da se dođe kod njih doma', rekla je Stefany, kratko se osvrnuvši i na tragediju koja se dogodila u stanu njezine sestre.

'Već sam govorila da neću iznositi nikakve detalje oko toga. Dogodila se nesreća. Mediji su stvarno pretjerali i pisali su strašne priče. Stvarno zagorčavaju život živima, a trebali bi malo poštivati i mrtve', rekla je Stefany.

Više pogledajte u videointervjuu: